Kiállítás

2024.04.09. 21:45

Samu Laurára büszkék lehetnek a lőrinciek

A lőrinci Samu Laura festményeiből nyílt kiállítás a Hatvani Galériában

Tari Ottó

Samu Laurára büszkék lehetnek a lőrinciek

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Albert Péter

A fiatal alkotó az egri Eventus művészeti iskola végzőse. Első önálló tárlatán olyan képeket mutat be, melyeket az elmúlt két évben készített. Mint fogalmazott, legfőbb célja, hogy képein keresztül átadja az érzéseit és gondolatait az embereknek, bízva abban, hogy alkotásait kedvelik és izgalmasnak találják a szemlélők.

Pálinkás Péter lőrinci alpolgármester is köszöntötte a fiatal, tehetséges alkotót Forrás: Tari Ottó
Pálinkás Péter lőrinci alpolgármester is köszöntötte a fiatal, tehetséges alkotót 
Fotó: Tari Ottó / Forrás: Heves Megyei Hírlap

A megnyitón Tompa Z. Mihály, a Hatvani Galéria vezetője úgy fogalmazott, hogy a galéria mindig is feladatának tekintette a fiatal művészek bemutatását. – Ez a tárlat is meggyőzhet bennünket arról, hogy nagyon tehetséges, igényesen dolgozó, sokrétű alkotóval van dolgunk, aki hajlamos különböző művészi perspektívákat applikálni az alkotásaiba – emelte ki.

A kiállítás megnyitóján Mátyássy Gábor festőművész tárlatvezetést tartott, aminek során elemezte a bemutató anyagát. A megnyitó végén Pálinkás Péter lőrinci alpolgármester virággal köszöntötte a lakóhelyéről származó fiatal művésznőt.

Samu Laura festményei április 26-ig láthatók a Hatvani Galériában.

 


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!