LABDARÚGÁS

2017.08.16. 10:33

FC Hatvan: Torda és Sipos sorsa még nem dőlt el

A Mórról igazolt játékos már be is mutatkozott a kupában.

Az FC Hatvan csapata ma 17.30-tól a Boldog ellen lép pályára a Magyar Kupa 3. fordulójában. A Zagyva-partiak tehetik ezt úgy, hogy az előző szezonhoz hasonlóan számíthatnak a középhátvéd Tóth Máté, a középpályás Ács Ádám, illetve a szintén középpályás Szabó Bertold játékéra. Utóbbival kapcsolatban érdekesség, hogy bár úgy tűnt, Boldogra igazol, végül mégsem jött össze az átigazolás, a hatvani klub vezetősége pedig úgy döntött, hogy számít az új szezonban is a 23 éves játékosra.

A középhátvéd Tóth Máté is maradt a csapatnál Fotó: Albert Péter

Rajtuk kívül még két játékos szerződtetése vált biztossá az elmúlt napokban: a legutóbb Móron futballozó, 20 esztendős Durso Marvin az FC Hatvant erősítheti, sőt, a játékos már be is mutatkozott a csapatban a szombati, Pétervására elleni kupamérkőzésen. A 20 éves, legutóbb a Pénzügyőrben szereplő kapus Tajti Bence is a keretben szerepelt az MK-találkozón, ő Aszódi Miklós mellett a másik kapusa lesz az együttesnek.

A hetek óta Hatvanban próbajátékon szereplő Torda Patrik és Sipos Gábor sorsa még nem dőlt el, az ő ügyükben még további tárgyalások szükségesek egyesületükkel, a Vác VLSE-vel.

Füzesi Bálint

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában