LABDARÚGÁS

2017.10.20. 17:09

Török szerint a sors igazságot tesz

Egy esetleges győzelem mindkét együttesnek értékes helyezéseket jelenthet.

S. K.

Ivony Attiláék Borsodban vendégeskednek Fotó: Czímer Tamás

Az NB III Keleti csoportja 11. fordulójában:

Cigánd SE (7.)–Gyöngyösi AK (14.)

Cigánd, szombat, 14.30. V.: Valu Tibor (Szilágyi N., Szabó F.)

A borsodiak négy veretlen mérkőzés után egy hete alul maradtak az ESMTK vendégeként (2–0), amivel idénybeli negyedik vereségüket könyvelhették el. A gyöngyösiek sorozatban három elveszített találkozó után indulnak útnak, a jelenlegi tíz pontjukkal mindössze két csapatot előznek meg a bajnoki tabellán. A rendkívül sűrű mezőnyben, egy esetleges győzelem mindkét együttesnek értékes helyezéseket jelenthet.

– Igyekszünk a pozitív oldalról szemlélni az elmúlt vereségeket, amelyek alkalmával egyik esetben sem játszottunk alárendelet szerepben – emlékeztetett Török János, a gyöngyösiek vezetőedzője. – Kevésen múlt a pontszerzés, sajnos mindannyiszor egyéni hibák pecsételték meg a sorsunkat. De a futball igazságos, s amit az elmúlt fordulókban a sors elvett tőlünk, azt a hátralévő mérkőzéseken vélhetően visszakapjuk majd. Érezhető a csalódottság a labdarúgókon, hiszen maguk is látják és tapasztalják, hogy az eddigiektől többre hivatottak. Igyekszünk bíztatni és bátorítani őket, hogy lelki teher nélkül futballozhassanak. A soros ellenfelelünk hozzánk hasonló játékerőt képvisel. Bízom benne, hogy ezúttal nekünk jön ki jobban a lépés.

Ivony Attiláék Borsodban vendégeskednek Fotó: Czímer Tamás

A várható kezdőcsapat: Gyulay – Rédei, Csornij, Szilágyi N., Petrezselyem – Gergely, Pilinyi – Sárándi, Ivony, Fótos – Laurinyecz

Sérült: –. Eltiltott: –. Egyéb okból hiányzó: –.

A további párosítás: Szombat, 14.30: Tiszaújváros–Tiszafüred, Balassagyarmat–Salgótarján, Monor–Tállya, Nyírbátor–Debreceni EAC, Putnok–ESMTK, Füzesgyarmat–Jászberény. Vasárnap, 14.30: MTK II–DVTK II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában