ÚSZÁS

2018.12.19. 14:00

Magda négy csúcsot döntött

A mátraaljai klubot tizenhét versenyző képviselte.

S. K.

Magda Boldizsár 50, 100 és 200 méter gyorson, valamint 50 méter pillangón is új korosztályos csúcsot úszott az 5. HE-DO-Pro Agria ciklus záró nemzetközi versenyen, de 50 méter háton is az országos ranglista legjobb idejét teljesítette. A gyöngyösi Parafa Úszóklub egyik legnagyobb ígéretének számító versenyzője összesítésben négy arany- és két ezüstéremmel zárt az egri Bitskey Aladár Uszodában rendezett eseményen.

Magda Boldizsár és Vaszkó Viktor edző Beküldött fotó

A mátraaljai klubot tizenhét versenyző képviselte a háromnapos viadalon. Az érmes helyekért zajló csatározásokban Magdán kívül Gyöngyösi Bianka 1 arany-, 1 bronz-, Hegedűs Nándor 4 ezüst-, 4 bronz-, Boári Benett 2 bronz-, míg Leskó Katica, Ecsegi Endre és Leskó Ferenc 1–1 bronzérmet szerzett.

Csépány Julianna és Vaszkó Viktor edzők tanítványai szinte kivétel nélkül megjavították korábbi egyéni legjobbjukat. Többek már a korosztályos ranglisták első tíz helyezettje között szerepelnek, kiérdemelve ezzel az aranyjelvényes minősítést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában