VÍZILABDA

2019.02.20. 16:55

A ZF-Eger játékos szerint kemény lesz a Fradi elleni küzdelem

A második egriek az első Fradit fogadják csütörtökön a Bitskey uszodában.

Heol Sport

Biros Barnabás (13) tudja, hogy mi vár rájuk az FTC ellen

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Nemes Róbert

A férfi OB I A-csoportjában a 14. forduló mérkőzése következik.

ZF-EGER (2.)–FTC (1.)

Eger, Bitskey uszoda, csütörtök, 19.00. V.: Csanádi, Füzesi. Tv: M4 Sport.

– Nagyon kemény mérkőzésre számítok – tekintett előre az egriek játékosa, Biros Barnabás. – Az biztos, hogy sokkal jobban kell koncentrálnunk és teljesítenünk, mint tettük azt az előző fordulóban. Közel szeretnénk kerül a ferencvárosiakhoz, így a cél nem is lehet más, mint a győzelem megszerzése. A felkészülés során sok mindenre figyeltünk, legfőképp különösen arra, hogy meglegyen a megfelelő felfrissülés. Ennek köszönhetően jó erőben várjuk a csütörtöki esti találkozót.

Biros Barnabás (13) tudja, hogy mi vár rájuk az FTC ellen
Fotó: Nemes Róbert / Heves Megyei Hírlap

Az egriek az előző játéknapon kaotikus összecsapást játszottak a BVSC-vel, ami 11–11-es eredménnyel zárult. Ettől függetlenül a hibátlan mérleggel rendelkező FTC nem lesz egyszerű feladata Bitskey-uszodában.

Varga Zsolt legénysége nem érdemtelenül nyert meg mindent az előző szezonban, és persze nem meglepő a tabellán elfoglalt helyezés. A két csapat tagjai jól ismerik egymást, ugyanis a honi bajnokságon túl a Bajnokok Ligájában és a Magyar Kupában is találkoztak egymással.

A Ferencváros elleni találkozóval zárul az OB I. alapszakasz, amelynek vége előtt már bizonyos, hogy a fővárosiak az első helyen, a hevesiek pedig a második pozícióban fordulnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában