KÉZILABDA

2019.02.21. 21:29

ESC: szalmaszálakból az utolsók egyike

Az ország másik végében lép pályára az egyetemista gárda.

Fenyves Balázs

Petrovics Gerdáék még nehezebb helyzetbe kerültek Fotó: Berán Dániel

A női NB I 16. fordulójának mérkőzése:

MOSONMAGYARÓVÁR (12.)–ESZTERHÁZY SC (14.)

Mosonmagyaróvár, péntek, 18.30. V.: Nagy F., Túróczy.

Lassan egy hete már az MTK Budapest ellen elszenvedett fájó, 22–20-as vereségnek, amelyet követően az Eszterházy SC csapata az ország másik végében lép pályára. A tavalyi NB I/B-s csoportok két aranyérmese feszül egymásnak az újoncok csatájában, a szezon során másodszor. Emlékezetes, hogy ősszel úgy nyertek a nyugatiak 28–22-re, hogy jobban kezdtek az egyetemisták, ám az első félidő végi hullámvölgyért súlyos árat kellett fizetnünk, mert az abban az időszakban összeszedett hátrányt már nem sikerült ledolgozni.

Petrovics Gerdáék még nehezebb helyzetbe kerültek Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Ebből a szempontból ismerős lehet a helyzet, hiszen az MTK ellen pontosan egy hatperces kisiklás okozta az egriek vesztét.

Miután az elmúlt vasárnap nem sikerült pontot szerezni, még nehezebb helyzetbe kerültek Petrovics Gerdáék, akik, amennyiben szeretnék megtartani minimális bennmaradási esélyeiket, úgy nem kaphatnak ki a mosonmagyaróváriaknál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában