LABDARÚGÁS

2019.03.03. 19:41

Asszisztens Egerben: ki az a Ferenc?

A kiállított edző kíváncsian várja a fegyelmi döntést.

Heol Sport

Vígh Ferenc foghatja a fejét Fotó: Lénárt Márton

Az Eger SE–Nyírbátor (0–4) NB III-as mérkőzés után portálunknak az ESE szakmai igazgatója, Vitányi László nyilatkozott. A 27. percben a kispadról kiállított, ott játékosként szerepeltett Vígh Ferenc vezetőedző a klub honlapján a következőket fogalmazta meg.

Vígh Ferenc foghatja a fejét Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Szomorú nem csak az eredmény, hanem ami a mérkőzés közvetlen kezdete előtt történt velem – szerepel az egerse.com portálon. – Az egyes számú asszisztens a kispadunkhoz sétált és azt kérdezte, ki a Ferenc, mert ő nem beszélhet a kispadon, a szövetségből hívták őket és közölték velük. Kérdeztem tőle, hogy én nem tudok olyan szabályról, ami tiltaná azt, hogy egy adott játékos a padról vagy esetleg a pályáról bekiabálhasson, de lehet azóta változott a szabályzat… Ezek után már nem csodálkoztam, hogy a kettes számú asszisztens egy óriási bakija után emberhátrányba kerültünk, ami után a vendégek könyörtelenül kihasználták a hibáinkat. Győzelmükhöz ettől függetlenül gratulálok, a kiállítás után már nem voltunk egy súlycsoportban. Nincs veszve semmi, egy csatát elveszítettünk, de a háborút még nem. Kíváncsian várom a fegyelmi bizottság korrekt döntését!

Vígh Ferencet ősszel nyolc mérkőzésre szóló eltiltással sújtották. A témában korábban itt és itt írtuk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában