LABDARÚGÁS

2019.03.10. 19:01

Az Eger SE győzelemmel, a Gyöngyösi AK vereséggel zárta a vasárnapi mérkőzést

Az egri csapat Sényőről hozta el a három pontot vasárnap délután.

Heol Sport

A gyöngyösiek Laurinyecz Ákos révén egyenlítettek

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Belkovics Krisztián

Az NB III Keleti csoportja 18. fordulójában:

Sényő-Carnifex FC–Eger SE 1–2 (0–1)

Sényő, 100 néző. V.: Kátai Gábor (Punyi Gy., Köteles Cs.).

SÉNYŐ: Szabó Z. – Bodó G., Klepács K., Hadházi D., Kristófi S., Lakatos L., Phrakonkham Á., Kapacina K., Barcsay M., Kapacina V., Márton A. Edző: Imrő László.

EGER: Tajti B. – Mikolka M., Antal Zs., Vajda Á. (Galambosi M., 73.), Titkó K. (Molnár A., 88.), Lőrincz P., Nagy P., Busai B., Debreceni D., Benke N. (Farkas K., 71.), Kaszás N. Edző: Vitányi László.

A hajrára tartogatta a drámát a megyeszékhelyi gárda, amely Antal Zsolt révén hozta a fordulatot. A középpályás két távoli góllal segítette győzelemhez csapatát. Az ESE hat nyeretlen mérkőzés után érezhette meg ismét a győzelem édes ízét.

GÓL: Kapacina K. (15.), ill. Antal Zs. (82., 93.).

KIÁLLÍTVA: Hadházi D. (35.)

JÓK: Lakatos L., Bodó G., Klepács K., ill. Nagy P., Debreceni D., Antal Zs., Titkó K.

IMRŐ LÁSZLÓ: – Gratulálok az ellenfélnek. Az már soha nem derül ki, hogy mi lett volna tizenegy a tizenegy ellen. A játékunk alapján az egy pontra minimum rászolgáltunk volna még így is, hogy nagyon sok időt töltöttünk emberhátrányban. Ellenfelünk két jól eltalált lövéssel elvitte a három pontot.

VITÁNYI LÁSZLÓ: – Örülök, hogy a játékosok rövid idő alatt megértették, hogy mit szeretnék kérni hozzáállásban és akaratban. Végig csapatként teljesítettünk, az utolsó pillanatig hittünk a győzelemben, aminek meg lett az eredménye. Külön köszönet a bennünket elkísérő lelkes egri szurkolóknak a töretlen biztatást!

A gyöngyösiek Laurinyecz Ákos révén egyenlítettek Fotó: Belkovics Krisztián / Heves Megyei Hírlap

Gyöngyösi AK–Füzesgyarmat 1–3 (0–0)

Gyöngyös, Kömlei spt., 250 néző. V.: Takács Ákos (Kövér T., Benkő R.).

GYÖNGYÖS: Halasi Á. – Rédei M., Gábriel A., Laurinyecz Á., Tatár R. (Niedermüller, 73.), Petrezselyem (Czéh, 73.), Papp M., Tarnai, Gergely, Fehér I., Forgács P. Edző: Török János.

FÜZESGYARMAT: Fildan C. – Raducu C., Kis Sz. (Szász T., 68.), Achim Á., Lukács Zs. (Faggyas, 72.), Székely D., Villand R., Popescu G. (Styecz, 85.), Toca B., Vincze Á., Pataki L. Edző: Boros Tibor.

Gyöngyösi részről hiába érkezett viszonylag gyors válasz a fehérgyarmatiak találatára, a bő negyedóra alatt triplázó Székely Dániel eldöntötte a pontok sorsát.

GÓL: Laurinyecz (59.), ill. Székely D. (55., 62., 72.)

JÓK: Gábriel, Laurinyecz, Fehér, ill. Székely, Popescu, Achim Á., Villand.

TÖRÖK JÁNOS: – Csapatunk bal oldali bizonytalansága sokba került. Labdánk volt az egyenlítéshez, amit nem sikerült berúgni. Így törvényszerű, hogy megkaptuk a harmadik gólt, mert kitámadtunk.

BOROS TIBOR: – Arra készültünk, hogy stabil játékot nyújt a hazai csapat, s igazolták is jó hírüket. A különbséget ma a három gólt szerző Székely jelentette.

Következik: Eger SE–Gyöngyös AK, március 17., vasárnap, 15.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában