ATLÉTIKA

2019.03.26. 10:37

Az egri ultrafutó megvédte szupermaratoni címét

Sebestyén Tímea amiért ment, azt teljesítette a 12. Spuri Balaton Szupermaratonon.

B. Cs.

Sebestyén Tímea és Spisák-Ács Adrienn. Mosolygós lányok. Beküldött fotó

Az Egri VSI SE ultrafutója negyedik éve indult egyéniben a magyar tenger körül rendezett versenyen, ahol négy nap alatt 196 kilométer várt a mezőny tagjaira.

Sebestyén Tímea és Spisák-Ács Adrienn. Joggal mosolygós hölgyek Beküldött fotó

– Női párosban és egyéniben indultam, és ez utóbbi miatt mindig az első két szakaszt kellett jobban teljesíteni – fogalmazott Sebestyén Tímea. – Tavaly Mosolygós lányok néven Spisák-Ács Adriennel együtt megnyertük a versenyt, így idén a címvédés jelentette a célt, amit sikerült megtartani. Az abszolút értékelésben húsz csapat közül 16:31:47 órás idővel végeztük a második helyen, miközben saját kategóriánkat megnyertük. Egyéniben csak az edzés és a táv végrehajtása szerepelt tervként, ezzel együtt 60 egyéni célba érkező nőből a 11. helyre futottam be 18:00:08 órás idővel. Fantasztikus élmény minden évben elindulni ezen a négynapos versenyen, ahol jelentős kihívásnak számít a teljesítés. Nagyon szép tavasszal körbefutni a Balatont.

Ragyogott az egri futócsillag Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában