LABDARÚGÁS

2019.03.09. 08:20

Kemény tavaszi hadjárat előtt áll az Istenmezeje SE

Új játékosok, új mez, de régi elszántság és jó hangulat jellemezte az Istenmezeje SE 1926 csapatának szurkolói ankétját.

B. Cs.

Ködmön Krisztián csapatkapitány kezében az új mez, mellette, mögötte pedig társai Beküldött fotó

A helyi Bányász Vendéglőben a megyei III. osztályú csapata negyven drukkere köszöntötte nagy szeretettel a bemutatkozó játékosokat, fogadta lelkes tapssal a gárda új trikóját és hallgatta érdeklődéssel az együttest érintő híreket.

A télen igazolt Csóka Róbert, Csörgő Gábor, Dorkó István és Kecskés Erik szívesen válaszolt a kérdésekre és beszélgetett a szimpatizánsokkal. Az ISE-vezetés reményei szerint mindenki jó szájízzel gondol a hagyományteremtő céllal rendezett eseményre.

Ködmön Krisztián csapatkapitány kezében az új mez, mellette, mögötte pedig társai Beküldött fotó

– Köszönjük mindenkinek, aki megtisztelte az ankétot, a mezei szurkolók ezúttal is bizonyították, hogy nagyon fontos számukra a szeretett csapat szereplése. Kemény tavaszi hadjárat előtt állunk, de együtt sikerülhet elérni a kitűzött célokat – fogalmazott a klub elnöke, Petrovics László.

Több tucatnyi drukkert érdekelt az összejövetel Beküldött fotó

AZ ISE TÉLI ÉRKEZŐI:

Csóka Róbert (Felsőtárkány) 28 éves

Csörgő Gábor (Egerszalók) 20 éves

Dorkó István (MSE-Egercsehi) 40 éves

Kecskés Erik (MSE-Egercsehi) 17 éves

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában