LABDARÚGÁS

2019.03.28. 12:55

Óvás után: váraszói pontok és ecsédi újrajátszás

Megyei III. osztályú mérkőzéseken történt szabálytalanságok kapcsán hozott határozatokat a versenybizottság.

B. Cs.

Az ecsédiek újra nekifutnak a nagyrédei mérkőzésnek

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

A Váraszói SE által megóvott MSE-Egercsehi megyei III. osztályú bajnoki mérkőzés pályán elért eredményét (1–0-s győzelem a csehieknek) törölte a megyei igazgatóság versenybizottsága. A találkozó három pontját 3–0-s gólkülönbséggel a váraszóiak javára írták, mert az egercsehieknél pályára lépett Fehér Richárd, akit egy nappal korábban a Visonta–MSE-Mátraballa megyei II-es meccsen piros lapot kapott. Az indoklás szerint a kiállítással a futballista játékjoga a fegyelmi döntésig felfüggesztettnek tekintendő.

Az ecsédiek újra nekifutnak a nagyrédei mérkőzésnek Fotó: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

Az ugyancsak megye hármas Nagyréde–Ecséd összecsapást a vendégek azért óvták meg, mert a játékvezető nem engedte pályára lépni labdarúgójukat, Jerney Mátét. A versenybizottság a beérkezett dokumentumok alapján megállapította, hogy a játékos a mérkőzés napján érvényes versenyigazolvánnyal és a hozzá tartozó érvényes sportorvosi igazolvánnyal rendelkezett. Ezek után a mérkőzés pályán elért eredményét (a 3–1-es nagyrédei győzelmet) törölték, és a meccs újrajátszását rendelték el. További döntés, hogy az Ecséd SK-t létszámhiányos kiállás miatt sem terheli felelősség. A két csapatnak legkésőbb április 9-én 12 óráig kell megállapodni a mérkőzés új időpontjáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában