LABDARÚGÁS

2019.04.20. 13:02

A meccslemondás miatt „kiakadt” a visontai vezető

„Eddig három hét kihagyás néz ki bajnokság közben, komolytalan az egész!”

B. Cs.

Dérfi Zoltán és játékosai erre nem számítottak

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

Elmarad a mai napra kiírt Visonta–Kisköre megyei II. osztályú mérkőzés, mert a vendégek lemondták a találkozót. Egy héttel korábban azért nem játszottak a visontaiak, mert vendéglátóként a petőfibányaiak jelezték a meccs előtt egy nappal, hogy nem tudnak kiállni.

Dérfi Zoltán és játékosai erre nem számítottak Fotó: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

– Ez most már vicc kategória – fakadt ki a Visonta SC edzője, Dérfi Zoltán. – Eddig három hét kihagyás néz ki bajnokság közben, komolytalan az egész. Egy petárdáért 10 ezer forintra büntetnek csapatokat, ki nem állásért meg semmi szankció. Nem hiszem el, ha az U19-es csapat másnap játszik, hogy a kettőből nem lehet kiállítani egy gárdát az előző nap. Erre kell valamit kitalálni, mert ez lényegesebb, hogy húsvét alkalmából egy település mérkőzés nélkül marad. Sokak szombati programnak szánták ezt a négynapos ünnepben, emiatt nem utaztak el, nem is beszélve a rendezéssel járó költségekről.

Dérfi Zoltán lenyíratta a játéktéren a füvet, felfestette a pályát, miközben akadt segítő, aki saját költségén neki állt főzni 20 személyre...

A poroszlóiaktól érkezett jelzés szerint a vasárnap elmarad a Poroszló–Kisköre U19-es mérkőzés is, mert a vendégek lemondták a meccset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában