KÉZILABDA

2019.04.12. 15:28

Eszterházy SC: Kobelát műtötték, Borbély beteg

Csak közvetlenül a meccs előtt derül ki, kire számíthat Debre Viktor.

Fenyves Balázs

Kobela Tamarát megoperálták

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

A női NB I. 21. fordulójának mérkőzése:

ESZTERHÁZY SC (14.)–VÁC (5.)

Eszterházy csarnok, szombat, 18.00. V.: Őri, Pozdena.

A Vác elleni mérkőzéssel elkezdi a bajnoki zárószakaszt a sereghajtó Eszterházy SC. A holnapival együtt hat forduló maradt hátra az idei szezonból. A bennmaradás kérdésével aligha kell már foglalkozni, igaz, matematikailag még ez sem dőlt el, ám a még élvonalat érő 12. pozíció nyolc pontra található, vagyis gyakorlatilag néhány meccs múlva ezt a bizonyos vonalat is meg lehet húzni. Éppen ezért sem kell már jelentős nyomás alatt játszaniuk az egyetemistáknak, akik soraiból ráadásul újabb emberek estek ki.

Kobela Tamarát megoperálták Fotó: Berán Dániel / Heves Megyei Hírlap

Már múlt héten, Dunaújvárosban 31–25-re elveszített találkozón sem szerepelt Kobela Tamara, az átlövőt a hét elején meg is műtötték. Az orvosi beavatkozásra azért volt szükség, mert jobb hüvelykujjban elszakadt a szalag, ami kéthónapos kihagyást eredményez. Kobela számára ezzel idő előtt ért véget az idény, az állandó sérülteken kívül a beteg Borbély Márta játéka is erősen kérdéses. Hogy végül Debre Viktor milyen összetételű csapatra számíthat a váciak egri vendégjátékán? Ez vélhetően csak közvetlenül a meccs előtt derül ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában