LABDARÚGÁS

2019.04.20. 10:30

Gyöngyösi AK: az elnököt csak a három pont érdekli

A sereghajtó ellen nincs más út a mátraaljaiak számára.

Heol Sport

Dr. Weisz Péter (középen) nagyon szeretne már győzelem után kezet fogni a játékosokkal

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

– Csak a győzelem az elfogadható! Nem érdekel a szép játék, nem érdekelnek a látványos megoldások, semmi sem fontos, csak a három pont – egyértelműsítette a Gyöngyösi AK elnöke a Cigánd elleni vasárnapi mérkőzésre vonatkozóan. Dr. Weisz Péter bízik benne, hogy a szakvezetés és a játékosok is érzik az összecsapás jelentőségét.

– Nem számít, ha nem nyerünk szépen, de azt szeretném látni, hogy a játékosok győzni akarnak, csúsznak-másznak ha kell, szívvel-lélekkel küzdenek, a stáb pedig belehajszolja a győzelembe őket – tette hozzá. – És természetesen nagyon örülnék, ha minél többen kilátogatnának a mérkőzésre, és a szurkolók is űznék fiainkat!

Dr. Weisz Péter (középen) nagyon szeretne már győzelem után kezet fogni a játékosokkal
Fotó: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

Az NB III. Keleti csoportjának 24. fordulója:

GYÖNGYÖSI AK (14.)–CIGÁND (16.)

Gyöngyös, Kömlei Spt., vasárnap, 16.30. V.: Somogyi Sára (Gordos Á., Urgyán).

A GYAK várható kezdőcsapata: Halasi – Tóth O., Fehér, Rédei, Fekete B. – Gábriel, Tarnai – Forgács, Botos, Petrezselyem – Laurinyecz

Sérült: Gergely. Eltiltott:

Ősszel: Cigánd–Gyöngyösi AK 2–2

A Gyöngyösi AK honlapja által az elnökkel készített interjúban a tisztújító közgyűlés óta eltelt időszakról is beszélt Weisz doktor.

– Rendben haladnak a dolgaink, folyamatosan dolgozunk. A leköszönt elnök, Szekrényes Tamás mindenben segít, hogy az új elnökség tagjaival együtt mind „képbe kerüljünk”. Az már látszik, hogy a helyzetünk nem rózsás, de nem reménytelen. Egy ekkora klub olyan, mint egy családi ház: mindig van mit csinálni, mindig van mit rendbe tenni, csinosítgatni. Ehhez fogtunk most hozzá, ami nem kis feladat.

A labdarúgó szakosztály illetően a klubvezető jól tudja, hogy „ott van most a legnagyobb probléma”.

– Mindenképpen bent kell maradni az NB III-ban. Ez nem csak sportszakmai és anyagi szempontból fontos, de erkölcsi kötelességünk is! Mi, az elnökség jelenleg ezért keveset tudunk tenni, hiszen a keret adott, igazolni erősíteni jelenleg már nem tudunk. Az anyagi dolgokat rendbe tettük, most a szakmai stábon, és elsősorban a játékosokon a sor! Nekik kell megmutatniuk, hogy nekik személyesen, és ezzel együtt a Gyöngyösi Atlétikai Klubnak helye van a harmadik vonalban – mondta dr. Weisz Péter.

A teljes interjú ITT olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában