LABDARÚGÁS

2019.04.24. 17:33

Makláron az edzőváltástól remélnek új motivációt

Pozitív hozzáállásban és sok munkában hitt a búcsúzó tréner.

B. Cs.

Sipos Lajostól elköszöntek Fotó: Lénárt Marton

Hat fordulóval a 2018/19-es megyei I. osztályú bajnokság befejezése előtt edzőváltás történt Makláron. A 12. helyen álló csapatnál közös megegyezést követően búcsúztak el Sipos Lajostól.

– A döntést az indokolta, hogy a jelenlegitől eredményesebben szereplő csapatot szerettünk volna látni, ám ez nem sikerült, mert az edző sajnos nem tudta kellően motiválni a keret tagjait – felelte a heol.hu kérdésre a Maklári SE elnöke, Szerencsi Tibor. – Az edzőcsere gondolata már két-három hete érlelődött a vezetés tagjaiban, a Füzesabonytól elszenvedett vereség után pedig felgyorsultak az események. Sipos Lajossal emberileg semmi bajunk nem volt, jó viszonyban váltunk el. Az idény hátralévő részében játékos-edzőként a csapatkapitány, Bánka Balázs irányítja a gárdát, nyáron pedig visszatérünk a kérdésre.

Sipos Lajostól elköszöntek Fotó: Lénárt Marton

– A tavaszi szezon kezdetén a létszámproblémák tovább súlyosbodtak, ennek ellenére azt gondoltam, hogy pozitív hozzáállással és sok munkával kiegyenlítjük ezt a hátrányt. Sajnos nem így történt – mondta a maklári egylethez tavaly nyáron érkezett Sipos Lajos. – A csapat hullámzó teljesítményt nyújtott, egységesség sem alakult ki, továbbá hozzáállásbeli gondok is felmerültek. A Füzesabonytól elszenvedett 4–1-es vereséget követően a vezetéssel egyetértve befejezettnek tekintettük a közös munkát Makláron. Harag nélkül köszöntünk el egymástól – zárta szavait a búcsúzó tréner.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában