KARATE

2019.04.16. 20:32

Tekeres SK: töretlen lendülettel a tarnaméraiak és a boconádiak

Az abasári székhelyű Tekeres SK karatékái Shihan Tóth Attila 5. danos mester vezetésével a közelmúltban Szarvason, Tatán, Tápiószelén és a horvátországi Samoborban 49 érmet (15 arany, 12 ezüst, 22 bronz) nyertek.

B. Cs.

A boconádi és a tarnamérai csoport kiválóságai Beküldött fotó

A folytatásban míg a tanítványok a szigetszentmiklósi 8. Karate Maratonon bizonyították kitartásukat, addig Tóth Shihan Ajkán állt dobogóra 24 éve tartó versenyzői pályafutása során sokadszorra.

A boconádi és a tarnamérai csoport kiválóságai Beküldött fotó

A 2018/19-es Diákolimpia területi selejtezőjén a 2. danos Kismárton József és az 1. kyus Besenyei János edzette tarnamérai és boconádi csoport tagjai közül közül Besenyei Adrienn, Csivincsik Adél és Kismárton Zoltán arany-, Besenyei Adrienn, Csivincsik Laura és Váradi Henriett ezüst-, míg Fricz J. Levente, Kismárton Zoltán, Kismárton Dániel és Nehéz Nóra bronzmedált nyert. A veszprémi országos döntő érmesei, arany: Besenyei Adrienn, Csivincsik Laura, Kismárton Zoltán. Ezüst: Csivincsik Adél. Bronz: Besenyei Adrienn, Nehéz Nóra. A prágai Shinkyokushin Eb-re a Tekeres SK-ból Bodó Anita és Besenyei Adrienn már kvalifikálta magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában