FALLABDA

2019.05.01. 15:11

Az Egri Squash SE játékosa már az Eb-n üti a labdát

A divízió 1-es tagság megőrzése jelenti a tétet.

B. Cs.

A magyar férfi válogatottal kedd óta Birminghamben tartózkodik Boros Dávid. Az Egri Squash SE versenyzője az idei csapat Európa-bajnokságot erősíti a nemzeti együttest. Csapatunk a divízió 1-ben száll versenybe, hogy megőrizze tagságát a legmagasabb osztályban.

Boros Dávid játékra kész Beküldött fotó

A verseny első szakaszában két csoportba sorolva kezdődnek a küzdelmek. A mieink az A jelű négyesben a francia, a német és a skót válogatottal játszanak. Május elsején a Farkas Balázs, Sebők Benedek, Cséffalvay Dániel és Boros Dávid összeállításban kiálló csapatunk előbb gallok, majd a Farkas Balázs, Krajcsák Márk, Sebők Benedek és Hoffmann Péter négyesünk a tavalyi bronzérmes a németek ellen mérkőzik. A csoport utolsó találkozója csütörtökön 16 órakor lesz a skótokkal szemben. Utána a csoportban elfoglalt hely függvényében folytatódik tovább a verseny, a két csoport 1–2. helyezettje az 1–4. helyért, a csoportok 3–4. helyezettjei pedig az 5–8. helyért játszhatnak tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában