LABDARÚGÁS

2019.05.22. 20:56

Az FC Hatvan csapata mindent vitt az idén

A felsőtárkányiak kiütéses vereséget szenvedtek a fináléban.

Füzesi Bálint

A hatvaniak harmadik alkalommal nyerték meg a serleget Fotó: Albert Péter

A dr. Vass Géza Heves Megyei Kupa döntőjében:

FC HATVAN–FELSŐTÁRKÁNY 9–0 (6–0)

Heréd, 200 néző. V.: Viktor Ferenc (Debreczeni, Nagy Petra).

HATVAN: Bajkán – Labát (Torda, 46.), Fék, Bárkányi, Karácsony – Szabó R. (Kovács G., 46.), Mundi, Gál (Habovda, 83.) – Ács, Simon M. (Alapi, 78.), Czibolya. Megbízott játékos-edző: Ifj. Gömöri Ottó.

FELSŐTÁRKÁNY: Csák (Sütő, 46.) – Madarasi, Tanner, Kálmán R., Ötvös – Kollár B., Sebe M., Sebe A., Jacsó (Kuborczik, 46.) – Frecskó, Szklenár. Edző: Balázs Tihamér.

GÓL: Kálmán R. (7. – öngól), Simon M. (14., 24., 31., 67.), Ács (18.), Szabó R. (36.), Bogdán (84.), Karácsony (87.).

A hatvaniak harmadik alkalommal nyerték meg a serleget Fotó: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Az FC Hatvan idén az Imola-Hírlap–Téli-kupa, majd a megyei bajnoki cím után a dr. Vass Géza-kupát is elhódította, vagyis, ahol elindult a gárda, azt a sorozatot megnyerte. Az érmeket és a serleget az MLSZ Heves megyei igazgatója, Vojtekovszki Csaba, és a megyei társadalmi elnök, Jakab Gábor adta át. A rendezvényen jelen volt dr. Vass Géza özvegye és lánya is.

MESTER(I) MONDATOK

IFJ. GÖMÖRI OTTÓ: – A csapat tökéletesen megvalósította az elképzeléseinket és ritkán látható hatékonysággal, meggyőző magabiztossággal szereztük meg a kupagyőzelmet. Ezzel bizonyítottuk, hogy a csapat éhes a sikerre és teljesen „élesen” várjuk az előttünk álló kihívásokat. Ez az FC Hatvan harmadik kupasikere, amely az egész klubnak nagy örömet okoz.

BALÁZS TIHAMÉR: – Az első negyedórában kapott két öngól megfogott bennünket és sajnálom, hogy nem tudtuk szorosabbá tenni a mérkőzést. A Hatvan remek játékerőt képvisel, játékosai gyorsak és pontosak. Felkészültek az osztályozóra, amelyhez sok sikert kívánok, a bajnokság megnyeréséhez és a kupasikerhez pedig gratulálok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában