LABDARÚGÁS

2019.06.07. 18:50

Makláron új edzőkkel kezdik a felkészülést

A felnőtt csapat trénerének döntésében elsősorban az érzelmi kötődés játszott szerepet.

B. Cs.

Szabó András legutóbb Besenyőtelken edzősködött Fotó: Lénárt Márton

Szabó András (Zsuzsi) vette át a Maklár SE megyei I. osztályú csapatának irányítását – közölte a Hírlappal a klub elnöke, Szerencsi Tibor. A 2018/19-es idényben 12. helyen végzett gárdát a szezon utolsó hat mérkőzésén megbízott játékos-edzőként Bánka Balázs vezette.

A legutóbb Besenyőtelken edzősködött Szabó András már nem vendégként lesz otthon Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Az új tréner maklári származású, a futballozást is ott kezdte, ám edzőként most kapott először feladatot az egyletnél. Döntésében elsősorban az érzelmi kötődés játszott szerepet.

– Amikor igent mondtam, akkor a szívemre hallgattam – fogalmazott Szabó András. – Természetesen szeretnék egy olyan keretet kialakítani, amely jobb szereplésre lehet képes, mint az előző állomány, de nagyon nehéz helyzetben vagyunk, amikor „minőségi” játékost keresünk.

A makláriaknak időközben búcsút intett a Besenyőtelekre igazolt Hajdu Zsolt és Molnár Tamás, míg edzőként az U19-es gárdánál történt személycsere, ahol az Eger SE-hez távozott Fükő Tibor helyét Ajtai Sándor vette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában