VÍZILABDA

2019.07.21. 18:14

Ezt a miliőt kell fenntartani a Bárány-uszodában

Nyolc utánpótláscsapat mérkőzött a megújult létesítményben.

S. K.

Nagy küzdelem zajlott a medencében Fotó: Lénárt Márton

Fotó: Huszar Mark

Ismét benépesült az egri Bárány-uszoda. Az áprilisban rendezett nagy sikerű Lillafüredi Ásványvíz Kupa után újabb rangos utánpótlástornának adott otthont a megújult létesítmény. Az eseményen az Egri VK 2006-os és 2007-es születésű gyerekekből álló csapata holland, román, francia és orosz együttessel is megmérkőzhetett. A nyolccsapatos mezőnyben bronzéremmel gazdagodtak a házigazdák.

– A torna visszahozta a régi Bárány-uszoda hangulatát – fogalmazott az egriek utánpótlásedzője, Holló Tivadar. – Nyáron sosem volt pihenő, rengeteg tornát rendeztünk, külföldi és magyar csapatokkal egyaránt. A sort az előttünk álló hetekben a Rüll Csaba-emléktornával folytatjuk. A cél az, hogy ezt a miliőt a jövőben is megteremtsük. Kiváló körülményeket biztosít a klub ahhoz, hogy a gyerekek mindent kiadhassanak magukból.

A végeredmény: 1. WOC Holland (holland), 2. CSM Oradea (román), 3. Egri VK 2006, 4. Miskolci VLC, 5. Noisey (francia), 6. Torpedo Moszkva II. (orosz), 7. Torpedo Moszkva I. (orosz), 8. Egri VK 2007.

Nagy küzdelem zajlott a medencében Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában