LABDARÚGÁS

2019.07.09. 14:53

Fiatalon elhunyt gyöngyössolymosiakra emlékeztek

Lukács Krisztián és Szentpéteri Gábor vállalt jelentős szerepet a torna szervezésében.

B. Cs.

A tornán négy csapat emlékezett az elhunyt társakra Beküldött fotó

Patócs József és Patkós Zoltán emlékére rendeztek jótékonysági tornát a Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Középiskola és Kollégiumának csarnokában. A fiatalon elhunyt gyöngyössolymosi labdarúgók előtti tisztelgetés Lukács Krisztián ötlete nyomán valósult meg.

 

A tornán négy csapat emlékezett az elhunyt társakra Beküldött fotó

– Gyermekkori barátaimnak tekinthettem mindkettőjüket, vagyis a kötődés eléggé szoros volt – fogalmazott a főszervező, aki mintegy 30 labdarúgóval és Szentpéteri Gábor tanár segítő stábjával hozta tető alá a rendezvényt. – A célt az elhunytak családjaik segítségése jelentette. Ilyenkor a futball másodlagos szereplő, de bízom benne, hogy helyenként talán sikerült mosolyt csalni az arcokra. Együtt voltunk és ez mindentől többet ér.

A díjátadásban neves személyiségek segédkeztek Beküldött fotó

A négy csapatot felvonultatott tornán végeredményben Giovenzana FC, Patócs Józsi baráti kör, Mátrafüred és Gyöngyössolymos sorrend alakult ki. A győztesnek járó elismerést a rendezvénye fővédnökétől, az FTC korábbi válogatott védőjétől, Telek Andrásról vehette át a győztes gárda kapitánya. A trófeát aztán felajánlotta az elhunyt fiának, Patócs Patriknak, így igazán méltó helyre került az elismerés. Az eseményen tiszteletét tette az MLSZ szóvivőjeként Sipos Jenő, aki a magyar válogatott tagjai által dedikált mezt adta át. A játékvezető teendőket Palásti Krisztián látta el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában