LABDARÚGÁS

2019.07.09. 16:49

Gyöngyösi ifjú pár szárnyalt a Zöld Sasoknál (fotókkal)

A Groupama Arénában ezúttal nem Szerhij Rebrov játékosai léptek a gyepszőnyegre.

B. Cs.

Belkovics Krisztián és Belkovicsné Bozsik EmeseFotó: BGSTUDIO/Balassa Gergely

Az FTC stadionját szentélyként tisztelő drukkerként, a ferencvárosiak elkötelezett híveként Belkovics Krisztián és párja, Bozsik Emese választotta élete legszebb napjának helyszínéül az arénát esküvői fotózásra. Gyöngyösi sportfotós kollégánk és a Gyöngyösi AK női labdarúgócsapatának meghatározó futballistája előbb az Üllői úti létesítményben került fókuszba, majd a mátraaljai városban tartott lakodalomban. A Fradi és a GYAK színei a jeles eseményhez kiváló díszletet biztosítottak, így az ifjú pár esetében valódi értelmet nyert a „szívünk zöld-fehér” kijelentés. A ferencvárosiak szurkolói kelléktárához tartozó elemek a lagzi során különböző módon és formában többször visszaköszöntek, igazán egyedivé és emlékezetessé téve a frigyet.

Belkovics Krisztián és Belkovicsné Bozsik Emese Fotó: BGSTUDIO/Balassa Gergely

– Ez volt életem legszebb, legboldogabb napja, minden másodpercére emlékezni fogok – árulta el Krisztián, majd köszönte mindazok jelenlétét, akik elfogadták a meghívásukat, és külön hálás volt a hangulatfelelősöknek, továbbá a kiváló ételek készítőinek.

„Ráadás”, hogy az új férj édesapja, Belkovics Béla a GYAK elnökségi tagjaként a kedves menyét tisztelheti Belkovicsné Bozsik Emesében.

Mesi és Krisz! Ahogy az igen kimondása után sorban állók tették, most mi is csatlakozunk a gratulálók népes táborához!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában