KÉZILABDA

2019.08.03. 08:42

Eger SzSE: 24 csapat és 13 szakember az utánpótlásban

Az új szakember feladata a korosztályos csapatok szakmai munkájának összehangolása és az együttesek versenyeztetésének koordinálása.

S. K.

Hegedűs Tibor szakmai felügyelőként és koordinátoraként is tevékenykedik

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Nem hosszabbította meg Herczeg Béla június 30-án lejárt szerződését az Eger SzSE vezetősége. A négy év után távozó utánpótlás-vezető helyét Hegedűs Tibor veszi át a megyeszékhelyi klubnál.

Hegedűs Tibor szakmai felügyelőként és koordinátoraként is tevékenykedik
Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

Az új szakember feladata a korosztályos csapatok szakmai munkájának összehangolása és az együttesek versenyeztetésének koordinálása. Az Eger SzSE a 2019/2020-as szezonban huszonnégy korosztályos csapatot szerepeltet a különböző bajnokságokban. Az új edzői stábban tizenhárom szakember kapott helyet.

– A korosztályos képzési követelményeknek megfelelő edzésmunka elvégzésén kívül arra is jelentős hangsúlyt fektetünk, hogy tizenkét éves kortól minőségi munkát végezzenek és teljesítsenek a gyerekek – fogalmazott Hegedűs Tibor, aki a Magyar Kézilabda-szövetség alkalmazásában Heves és Nógrád megye szakmai felügyelőjeként, koordinátoraként is tevékenykedik. – Szeretnénk tovább szélesíteni a már meglévő utánpótlásbázist, és arra törekszünk, hogy minél több gyerekkel megismertessük a sportág alapjait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában