TÁJFUTÁS

2019.09.06. 10:08

Dobó-emlékverseny: válogatottak az élen

Az Egri Testedző Club által előbb a bélapátfalvi tónál, majd az egri belvárosban rendezett viadalon mintegy 200 versenyző állt rajthoz.

B. Cs.

Egerben is teljesítettek távokat az indulók Fotó: Lénárt Márton

Fotó: Huszar Mark

A felnőtt férfiak mezőnyében a magyar válogatott, idei világbajnoki résztvevő Bakó Áron (Tabáni Spartacus), míg a hölgyeknél a nemzeti csapattal ugyancsak vbszereplő Sárközy Zsófi a (MOM Hegyvidék SE) végzett az élen a Dobó István-emlékversenyen, egyben Multinavigátor Elit Futamon. Az Egri Testedző Club által előbb a bélapátfalvi tónál, majd az egri belvárosban rendezett viadalon mintegy 200 versenyző állt rajthoz, közülük több kategóriában is indultak a nemzeti színeket képviselő válogatott tájfutók.

A legjelentősebb mezőny a két kiemelt korosztályban, a női és férfi felnőtt elitben jött öszsze. Az erősebb nem esetében az első hat helyen csak válogatott sportoló végzett, és közöttük rendkívül szoros verseny alakult ki a három futam során. A győztesek 30 ezer forintos Multinavigátor díjjal térhettek haza.

Egerben is teljesítettek távokat az indulók Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A megyénkbeliek jobb eredményei

F10: 1. Szafkó Botond (EVSI-ESP)

F12: 1. Ficsor Áron (Egri Testedző Club), 2. Gál Csenger Gergő, 3. Piller-Dávid Marcell (mindkettő EVSI- Egri Spartacus SE)

F14: 2. Wachter András 3. Bocsi Botond (mindkettő EVSI-ESP)

F18: 2. Vöröss Gergő (EVSI-ESP)

F21: 5. Bárány Tamás (EVSI-ESP)

F35: 3. Gyárfás Csaba (EVSI-ESP)

F55: 2. Honfi Gábor (EVSI-ESP)

N14: 2. Kovács Dorina, 3. Takács Emese (mindkettő EVSI-ESP)

N18: 2. Kocsik Nóra (EVSI-ESP)

N18: 3. Kocsis Gabriella (ETC)

N45: 2. Kiss Teodóra (ETC)

N50: 1. Marczis Márta (EVSI-ESP)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában