KÉZILABDA

2019.09.26. 19:40

Eszterházy SC: a DVSC legyőzése után Ligakupa-meccs a rangadó jegyében

Pénteken hazai környezetben láthatják a nézők az egyetemistákat.

F. B.

A női Ligakupa D-csoportjának 1. fordulója:

ESZTERHÁZY SC–SZENT ISTVÁN SE

Eger, Eszterházy csarnok, péntek, 18.00. V.: Őri, Pozdena.

Az élvonalbeli Szent István SE együttes ellen mutatkozik be a Ligakupában az Eszterházy SC NB I/B-s csapata. A női mezőnynek először útnak indított sorozat a csoportkörrel startol. Az egriek a D-jelű hármasban a nyártól már NB I-es fővárosiak és a NB I/B-ből ismert Göd társaságában szerepelnek egy trióban.

Pados Mónikáék két góllal győzték le a debrecenieket Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

Pénteken hazai környezetben láthatják a nézők az egyetemistákat, akiknél minden a jövő hétvégi bajnoki rangadó felkészülését szolgálja. Egy hét múlva az a Hajdúnánás látogat az Eszterházy csarnokba, amely társaság szintén vérmes reményeket fogalmazott meg a pontvadászat kezdetén.

Érdekességnek számít, hogy október 8-án a Magyar Kupa második fordulójában is ugyanez a párosítás szerepel a programban, ráadásul ugyanezen helyszínen. Egy gondolat erejéig visszatérve még a jövő hétvégi felkészülésre, szerdán az élvonalbeli, ám a válogatott szünet miatt tartalékos DVSC otthonában játszottak edzőmeccset Pados Mónikáék, ahol remek teljesítményt nyújtva, 30–28-as győzelmet arattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában