AEROBIK

2019.10.01. 09:13

Flexi-Team: tíz minősítés az egrieknek

Mintegy 300 gyermek, serdülő és ifjúsági korú versenyző mérte össze tudását négy formációban (egyéni, páros, trió, csapat) és két kategóriában (challange – CH, basic – BA) a sportág első őszi eseményén.

B. Cs.

A megyeszékhelyiek megérezhették a dobogós magasságot Beküldött fotó

A budapesti Sinkó Fitness-kupa Mozgásfesztivál keretében országos minősítő versenyt is kiírtak a szervezők. A Flexi-Team csapata tíz indulóval képviselte Egert, akik a különböző kategóriákban és formációkban három arany-, hat ezüst-, és egy bronz minősítést szereztek.

– Pontosan egy éve kezdtük az edzéseket Egerben és ez az eredmények azt igazolják, hogy nagyon szépen lépegetünk előre – tekintett vissza Magyar D. Anna edző. – Ügyesek és szorgalmasak a gyerekek, öröm velük dolgozni. Két edzőtábort is szerveztünk a nyáron, ezek összekovácsolták a csapatot. Gőzerővel készülünk az Aerobik Magyar Kupa 3. fordulójára, amelynek rendezési jogát egyesületünk nyíregyházi csapata nyerte el a Magyar Torna Szövetségtől. A nagyszabású rendezvényre október 5–6-án kerül sor a Continental Arénában. Erről a versenyről azok a gyerekek jutnak a Magyar Kupa döntőjébe, akik a korábbi kupafordulók összesítésével együtt, versenyszámukban az első hat helyezett között végeznek.

A megyeszékhelyiek megérezhették a dobogós magasságot Beküldött fotó

Az egriek minősítései

ARANY

Challenge UP1 egyéni: Győrfi Brenda

Challenge UP1 páros: Gruber Léda, Luterán Tünde

Challenge UP1 trió: Szabó Bettina, Győrfi Brenda, Gruber Léda

EZÜST

Challenge UP1 páros: Szabó Bettina, Győrfi Brenda

Challenge UP1 csapat: Szabó Bettina, Győrfi Brenda, Gruber Léda, Luterán Tünde

Basic UP2 egyéni: Kőnig Antónia és Neufeld Nóra

Basic UP2 páros: Gulyás Fanni, Neufeld Nóra

Basic UP2 trió: Kőnig Antónia, Gulyás Fanni, Neufeld Nóra

BRONZ

Challenge UP3 trió: Bodnár Eszter, Sas Lili, Simon Nóra

Címkék#aerobik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában