DRIFT

2019.10.01. 14:40

Méltó lezárása egy nehéz évnek

Az összetettbeli negyedik helyezéssel minden előzetes várakozást túlszárnyalt.

S. K.

Az elitnek számító Pro kategória győzteseként zárt az országos bajnokság tököli zárófordulójában Vigh Csaba. A Végső Összecsapás nevet viselő megmérettetés egy nehéz, viszontagságos év méltó lezárását hozta az egri pilóta számára.

– Fantasztikus befejezése volt az esztendőnek – osztotta meg Vigh Csaba. – A verseny előtti napon sikerült egy olyan futómű beállítást eltalálni, aminek köszönhetően az autót mintha kicserélték volna annyira felgyorsult. Az edzés napon szépen építettem fel az igen nehéznek ígérkező pályát, ám a nap felénél az egyik versenyzőtársam ezt teljesen keresztbe húzta, miután szinte a komplett futóművet kiütötte alólam. Az autót hosszas szerelés után sem tudtuk ismét tökéletes állapotba hozni. A másnapi edzés során derült ki, hogy a jármű össze-vissza csúszik. Ekkor minden erőmet és tudásomat összeszedve kellett alkotnom. A kvalifikáció során az ötödik helyet szereztem meg, de a verseny során már én vittem a pálmát.

Vigh Csaba elégedett Beküldött fotó

Vigh Csaba márciusi súlyos motorbalesete után az országos bajnokság nyitányán, a Sebesség Fesztiválon nem tudott rajthoz állni, a Lóerők Éjszakája és a bélapátfalvai Hegyi Drift kiváló eredményeivel azonban szépen lépdelt előre. Az összetettbeli negyedik helyezéssel minden előzetes várakozást túlszárnyalt.

– Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki kitartott mellettem és a nehéz időszakokban is végig támogatott – zárta szavait a driftes.

Vigh Csaba versenyzését támogatták: AETR561, Agria Szerszám Kft., Kissziget Kávézó, Láng Autóalkatrész, Energia Plusz Kft., Gyenge István autófényező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában