LABDARÚGÁS

2019.11.14. 16:05

Egy pontban bízik a mátraderecskeiek edzője

A megyei II. osztályú bajnokság 14. fordulójának mérkőzéseire így tippelt a listavezető mátraderecskeiek edzője, Kolozsvári Imre.

Heol Sport

Farkas Rudolfék (jobbról) szóláti vendégek

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Szombat, 13.00.

Domoszló (2.)–Abasár (11.)

Domoszló. V.: Májer Konrád (Németh G., Koren T.).

Az abasáriak kétség kívül nagy skalpot szereztek az Egerszólát múlt heti legyőzésével, de kötve hiszem, hogy újabb bravúrt aratnak. A Domoszló otthon tartja a három pontot, 2–0.

Egerszólát (4.)–Mátraderecske (1.)

Egerszólát. V.: Mencsik László (Széplaki T., Kántor M.).

Abban bízunk, hogy végre megszakad az Egerszólát elleni rossz sorozat. Ha jól emlékszem, utoljára 2018 májusában szereztünk pontot Török Mátéékkal szemben. Tavaly, szinte napra pontosan egy éve 6–3-ra, a 2017/2018-as szezonban pedig 6–5-re kaptunk ki a szólátiaknál. Ezúttal döntetlenre tippelek, 2–2.

Farkas Rudolfék (jobbról) szóláti vendégek Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

Hatvani Lokomotív (15.)–Tarnaméra (9.)

Hatvan, Lokomotív Sporttelep. V.: Kasza Dénes (Kincses D., Sugár P.).

A Lokiról friss élményeink vannak, egy hete 6–1-re nyertünk ellenük. Megjegyzem, nem olyan rossz csapat a hatvani gárda, mint amit a tabellán elfoglalt helyezésük mutat. Elsősorban a fejekben kell rendet tenniük, s akkor elkerülhetik az újabb vereséget. Egy pontra feltétlen jók lehetnek, 1–1.

Istenmezeje (5.)–Poroszló (6.)

Istenmezeje. V.: Pádár Szabolcs (Forgó Zs., Törtei M.).

A forduló egyik legérdekesebb találkozója. Mindkét együttes zárkózik az élmezőnyhöz. A tippem, hogy ezúttal megosztoznak a pontokon, 2–2.

Visonta (3.)–MSE-Mátraballa (10.)

Visonta. V.: Haraszin Szabolcs (Leveleki G., Orbán L.).

A hazaiak számára kötelező a győzelem, s ezt simán hozni fogják, 3–1.

Zagyvaszántó (12.)–Atkár (16.)

Zagyvaszántó. V.: Darók Attila (Juhász B., Molnár M.).

Az eddigi eredményeik alapján számomra mindkét együttes nagy talány. Ezúttal a hazai pálya előnye jelentheti a mérleg nyelvét. A Szántó otthon behúzza a győzelmet, 2–0

Nagyréde (14.)–Markaz (8.)

Nagyréde. V.: Kovács Barnabás (Molnár D., Birtalan Á.).

Egyértelmű esélyes a Markaz, s szerintem ezt magabiztosan igazolják Szabó Zsolték. A rédeieknél az atkári győzelem ellenére komoly gondokat látok, több mérkőzésen is széteső játékot produkáltak. Gólokkal nyernek a vendégek, 0–4.

Vasárnap, 13.00:

Bélkő SE-Balaton (13.)–Vámosgyörk (7.)

Balaton. V.: Bodó István Gábor (Szigetvári Zs., Csathó Zs.).

A Vámosgyörk egyértelműen többre hivatott annál, mint amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat. A Balaton hétről-hétre gólzáporos mérkőzéseket játszik, ami talán abból fakadhat, hogy az ellenfelek olykor könnyeddén veszik őket. Ha a györkiek kellően koncentráltak és fegyelmezettek lesznek, három ponttal távozhatnak, 1–2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában