jegyzet

2019.11.17. 11:53

Magasság

Bögös Gyula, Csontos Róbert, Kóródi László, Ivony Attila, Belkovics Krisztián, Belkovicsné Bozsik Emese, Tóth Balázs...

Bódi Csaba

Bögös Gyula, Csontos Róbert, Kóródi László, Ivony Attila, Belkovics Krisztián, Belkovicsné Bozsik Emese, Tóth Balázs, Sütő Gergő, Bíró Balázs, Papp Norbert, Domoszlai Péter, Fenyves Balázs, Domoszlai János, Bajzát Róbert, Bók Tamás, Lukács György, Bajzát Csaba, Takács Tibor, Kakuk Imre, Gulyka Zsolt, Sipkó Pál, Farkas Máté, Márkus Tamás, Nagy Gábor, Szegő Krisztián, Varga Iván, Balog Csaba, Sütő Elemér, Kiss Gergő, Gyöngyösi Mihály, Orosz Attila, Gohér János, Linninger István, Dérfi Zoltán, Ködmön Krisztián, Bozsik Csaba, Bozsik Bence, Király Amanda, Csákvári Antal, Galambos Rudolf, Birincsik József, Fodor Csaba, Országh Ákos, Gyetvai Béla, Kocsis József.

Fenti névsor „átlós” gyűjtés eredménye, vagyis nagyon hiányos, csupán felvillantásszerű. Azon Heves megyei személyeket (labdarúgást kedvelő embereket) tartalmazza, akikről a közösségi média jóvoltából bizonyosan tudni, hogy jelen lehetettek a Puskás Aréna avatóját. Nyilván szűkebb hazánkból sokkal többen akadtak, akik helyet foglaltak a lelátón. (Nevük nem említése miatt ezúton is elnézést kérünk tőlük!)

A felsorolás hátterét annak a tudatnak az erősítése adja, hogy azon szerencsések, akik a nyitányon megcsodálhatták a lenyűgöző építményt, jól tudják, ez az a nívó, ami 2019-ben Magyarországot – ebben a vonatkozásban – európai és világ szintre helyezi. Az érzelmekben joggal bővelkedő felvezető után persze nyomban kiderült, hogy a gyepen szereplő fiaink által képviselt színvonal elmarad az urukétól. Ettől függetlenül, ha kedden Cardiffban győz Marco Rossi gárdája, ismét lehet készülni telt házas Európa-bajnoki meccsekre – 2020-ban, itthon.

A stadion méltó Puskás Ferenc emlékéhez, a magyar futballmúlthoz. A 65 114 néző érdeklődése ezúttal leginkább a szentélynek szólt, a Nélküled pedig minden honfitársunkhoz. Ehhez a magaslathoz kellene felzárkózni a focitudásnak.

Az arénát tervező Skardelli György építésznek könnyebb feladat jutott...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában