LABDARÚGÁS

2019.11.19. 10:33

U19: Domoszlón hisznek abban, hogy jó úton járnak

Függetlenül az idényzárón elszenvedett vereségtől, a megyei II. osztályú U19-es bajnokság Keleti csoportjának éléről a Domoszló SK csapata várhatja a tavaszi folytatást.

B. Cs.

A domoszlóiak kiváló szezont tudhatnak maguk mögött Beküldött fotó

A 11. forduló mérkőzésén:

DOMOSZLÓ SK–BÉLKŐ SE-NEKÉZSENY

2–3 (1–1)

Domoszló. V.: Várallyay Miklós (Kovács Gy.).

DOMOSZLÓ: Szabó V. – Szaniszló-Cene, Stuller, Mohácsi (Szarvas, 75.), Szabó V., Székely, Katona, Kis R., Gáspár, Berecz (Lakatos K., 82.), Báder Á. Edző: Erdei Géza.

BÉLKŐ: Szabó B. – Lingura (Magyar Milán, 31.), Győr, Váradi M., Pásztor O. (Tóth I., 91.), Magyar Martin, Antal, Magyar E., Nagy L., Tózsa (Éliás, 82.), Tóth N. Edző: Tóth András.

GÓL: Mohácsi M. (35.), Szabó V. (87. – 11-esből), ill. Pásztor O. (25., 64., 66.).

A domoszlóiak kiváló szezont tudhatnak maguk mögött. Beküldött fotó

ERDEI GÉZA: – A csapatot szinte a hátán vitte a már a felnőtteknél is hétről-hétre bizonyító Szabó Viktor, Zaja Máté, Báder Áron trió. Külön öröm számomra, hogy Lakatos Krisztián és Kahut Róbert személyében a fiatalok tanulhatnak tőlük a pályán. Mi is birkózunk azokkal a nehézségekkel, mint a többi csapat (szombat esti láz...), de remélem, hogy kitartó munkával néhány év múlva sok mai ifistát a felnőtt csapat keretében is viszont láthatunk majd. Hiszem, hogy ez az az út, amit követni kell.

TÓTH ANDRÁS: – Próbáltunk a lehető legalaposabban felkészülni a meccs napjáig hibátlan mérleggel rendelkező domoszlóiak ellen. Noha akadt hiányzónk, de az egyik legerősebbnek számító csapattal léptünk pályára. A sáros, csúszós játéktéren aztán sajnos félóra múltán balhátvédünk, Lingura Dominik bokaszalag-szakadást szenvedett... A szünet utáni hit, akarás és küzdés azonban újabb gólokat eredményezett, és így csodálatos győzelmet arattunk.

AZ ŐSZI VÉGEREDMÉNY

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában