KÖNYVBEMUTATÓ

2019.12.12. 15:34

Gyöngyösi Kalendárium: a kézilabda és a futball is helyet kapott

Az idei kiadás letisztultabb és a korábbi terjedelemnél rövidebb, de nem ez az egyetlen újdonság.

B. Cs.

A Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöke, Nagy Attila és a Gyöngyösi AK NB III-as labdarúgó-csapatának asszisztens edzője is megszólal a 2020-as Gyöngyösi Kalendáriumban.

A több mint százéves hagyományra visszatekintő évkönyv ezúttal a harmónia jegyében született meg – hangzott el a 31. évfolyam ünnepélyes könyvbemutatóján, a Kékes étteremben. Juhász Marianna felelős szerkesztő szerint „a mostani kiadás letisztultabb és a korábbi terjedelemnél rövidebb lett, de nem ez az egyetlen újdonság idén.”

A város polgármestere, Hiesz György kincsvadászoknak nevezte a szerkesztőket, akik előkeresték azokat a történeteket és érdekességeket, amelyek mellett gyakran elmennek a helyiek.

Nem ilyen a GYKK első embere, Nagy Attila, akinek irányításával a klubnál ékesen bizonyítják, hogy a kézilabda közösséget teremt.

A labdarúgóként (ma pedig már edzőként) és köztisztviselőként ismert Török János arról vall, hogy élete legjobb döntését hozta, amikor Gyöngyösre köteleződött el. Mindez 1986-ig nyúlig vissza.

A 216 oldalas kötet 2000 példányszámban készült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában