LABDARÚGÁS

2019.12.08. 19:05

Megyei válogatott: az ország harmadik legjobb csapata Hevesé

Bronzérmesként végzett Heves megye csapata az 5. Megyei Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornájának négyes döntőjében. Szűkebb hazánk együttese a korábbiakban még nem ért el hasonló sikert.

Bódi Csaba

Megyénk csapata kitett magáért a négyes döntőben Fotó: heves.mlsz.hu

A Győr-Moson-Sopron megyei Lipót SE sportkomplexumában lebonyolított torna tétjét az jelentette, hogy melyik gárda képviselheti majd Magyarországot az amatőr csapatok nem hivatalos Európa-bajnokságán, az UEFA Régiókupa németországi küzdelmeiben. Ez a baranyai csapatnak sikerült, amely társulattal szemben – a szombati elődöntőben – egyetlen vereségét szenvedte el szűkebb hazánk együttese.

A 3. helyért:

HEVES MEGYE–BÁCS-KISKUN MEGYE 2–1 (2–0)

V.: Pap Ervin (Erdélyi, Takács).

HEVES: Puporka – Pelyhe, Nyerges, Szabó B., Timon – Sulcz (Tari J., 51.), Székesi, Sramkó (Czene, 62.), Borics (Tari Sz., 42.) – Bárdos (Héder, 60.), Kálmán J. (Ágói, 46.).

GÓL: Kálmán J. (18. – 11-esből), Sramkó (30.), ill. Dostyicza (58.).

Megyénk csapata kitett magáért a négyes döntőben Fotó: heves.mlsz.hu

BÓDIS BARNA, megyénk válogatottjának vezetőedzője. – A harmadik helyért rendezett meccsen nagyon profi hozzáállásról tettek tanúbizonyságot a játékosok. Ellentmondást nem tűrő futballal sikerült kirukkolni. Minden vonatkozásban Bács-Kiskun megye fölé nőtt a gárdánk, amely megérdemelten nyerte meg a bronzérmet. Méltán lehetünk büszkék labdarúgóinkra!

A döntőben:

Baranya megye–Veszprém megye 3–2

A végeredmény: 1. Baranya, 2. Veszprém, 3. Heves, 4. Bács-Kiskun.

Legjobb kapus: Puporka Dániel (Heves megye).

Puporka Dániel Fotó: heves.mlsz.hu

A döntőt a hevesi Harnos Csaba vezette.

Harnos Csaba (középen) Fotó: heves.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában