LABDARÚGÁS

2019.12.07. 12:47

NB III: így zárnak Heves megye csapatainál

Az NB III. Keleti csoportjában szereplő három megyénkbeli csapat játékosai már a téli szünet napjait élik. Megnéztük, ki hogyan zárta vagy zárja az évet.

B. Cs.

A hatvaniak kedden búcsúznak az évtől. Archív felvétel

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Albert Péter

Gyöngyösi AK

A 10. helyen álló mátraaljaiak december 18-án közgyűlést tartanak. Azt követően Bezzegh Attila meghívásának eleget téve ülnek fehér asztalhoz a játékosok és a stáb tagjai. Edzés már nincs, igaz, az elmúlt hetekben az egyébként sem volt jellemző a klubot sújtó problémák miatt. A gondok megoldása egyelőre várat magára, de információnk szerint a szándék és az akarat is megvan hozzá, hogy rendeződjön a helyzet.

Eger SE

A 11. helyen telelő megyeszékhelyiek december 3-án a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban találkoztak egymással.

„A vezetők, a szakmai stáb és a játékosok részvételével megtartott összejövetelen először Harmati Péter operatív igazgató tartott rövid értékelőt – szerepel a klub honlapján. – Ezen beszélt a csapat őszi szezonjáról, a tavaszi tervekről, és a tervezett új igazolásokról. Elmondta, hogy a szeretné, ha a csapat a továbbiakban is mindent megtenne, hogy sikerüljön elérnie a célt, vagyis az 5–8. hely valamelyikét. Majd csapatunk vezetőedzője, Sütő Szilárd számolt be az eddig elvégzett munkáról, valamint a tavaszi felkészülési tervekről.”

A hatvaniak kedden búcsúznak az évtől. Archív fotó: Albert Péter / Heves Megyei Hírlap

FC Hatvan

Az Ózdi Kohász SC kizárása miatt a tavaszról előrehozott 17. fordulóban már nem lépett pályára az esztendőt a 14. helyen befejezett újonc gárda. A november 28-i utolsó edzést követően december 10-én jönnek össze újra a keret tagjai, hogy a klub által szervezett közös karácsonyi ünnepségen búcsúzzanak az évtől. A Nagy Endre rendezvényteremben találnak gazdára a korosztályos csapatok kiemelkedő játékosainak díjai is. A felkészülés tervezett kezdési ideje január 13.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában