LABDARÚGÁS

2019.12.18. 10:03

Recsk Környéki JTC: segítség, büszkeség, toborzás

Hozzávetőleg százan vettek részt a Recsk Környéki JTC évzáró rendezvényén.

B. Cs.

Lányok, fiúk, kisebbel és nagyobbak, ők a recski klub tagjai Beküldött fotó

 

Lányok, fiúk, kisebbel és nagyobbak, ők a recski klub tagjai. Beküldött fotó

– A világon a legnagyobb összetartó ereje a sportnak és a betegségnek van – nyitott a klub elnöke. Rózsa Tivadar elmondta, hogy a környezetükben él a betegséggel küzdő Szabó Marci, akinek már az apukája is jó labdarúgó volt. Marci gyógyulásának segítségére a gyerekek oklevelet írtak alá, a felnőttek pedig gyűjtéssel próbálnak segíteni a kis hősnek.

Összefogtak Marciért. Beküldött fotó

– Egyesületünk jelenleg 46 taggal és 50 fő pártolótaggal büszkélkedhet – emelte ki Rózsa. – Négy korosztályban vettünk részt a Bozsik-tornákon. Az U7-eseknél és az U9-eseknél rengeteg új leány és fiú futballistával rendelkezünk, akik próbálják elsajátítani a labdarúgás alapjait, és a sportág szépségeit. Az U11-es és az U13-as korosztályban szinte valamennyi mérkőzés nagyon jól sikerült. Rendkívül büszke vagyok, hogy az edző kollégák minden leányt megdicsérnek azért, mert ügyesen fociznak. A gyerekeknek sokszor el kell mondani, hogy az elvégzett munka meghozza gyümölcsét, de folyamatosan ezért dolgozunk. Köszönöm a támogatók (Jakab Gábor, Nagy Zsolt, Berta László, Szeleiné Ibolya, Trembiczki Gyula, Bodonyi Erdőbirtokosság) és a szülők segítségét, nélkülük nem tudnánk ennyi gyereket megnyerni a labdarúgásnak.

A figyelmet megkapta Rózsa Tivadar elnök (hátul, kék ingben). Beküldött fotó

A fiatalok megkapták a klub karácsonyi ajándékát, miközben az elnök arról tájékoztatott, hogy a Recsk Környéki JTC megkezdte a toborzást és a folyamatos edzést a verpeléti fiataloknak, ahol eddig sok tehetséges és ügyes gyermek tűnt fel.

A 2019-es legjobbak (társaik szavazatai alapján)

U7: Juhász Jázmin

U9: Szűcs Adél

U11: Szatmári Éva

U13: Pócs Réka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában