LABDARÚGÁS

2020.01.31. 19:45

A Gyöngyösi AK-nál az utánpótlásból merítettek új edzőt

A megbízatás óta eltelt alig több mint egy hétben is sokat tanult Simon Antal vezetőedzőtől egyik közvetlen segítője, Molnár Zoltán. A Gyöngyösi AK NB III-as csapatának zaránki származású asszisztens trénere a helyi utánpótlás stábból lépett feljebb.

Bódi Csaba

Molnár Zoltán feljebb lépett egy szintet

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

– Az U17-es gárda felkészítésével párhuzamosan végzem a munkát az NB III-as csapatnál, ahová nagyon szívesen jöttem – mondta a játékosként Vácon, Budafokon, Veresegyházán, Berkenyén, Hevesen, Markazon és Jászárokszálláson futballozott A-licences edzői végzettséggel rendelkező, 37 éves szakember. – Az elmúlt hét évben a GYAK korosztályos együtteseinél dolgoztam, ez az első hivatalos megbízatásom a felnőtteknél. Az utánpótlásnál a legfontosabb a képzés, a felkészítés, amelyhez az eredmények visszaigazolásként szolgálhatnak. Ezen a téren két bajnoki bronzéremre lehetek büszke az U15-ös és az U17-es társasággal. Tőlünk a legtehetségesebb gyerekek a Magyar Futball Akadémiára kerülnek, továbbá a GYAK első számú gárdájához. A jelenlegi keretben Márkus Marcell, Botos Szabolcs, Bódi Milán és Fodor Balázs az a négy fiatal, akikkel előzőleg együtt dolgoztam. Az általam edzett 2003-as korosztályból még nincsenek a felnőtteknél, ahogy az U19-eseknél, nálunk is több olyan játékos akad, akik hamarosan ott kopogtathatnak majd az NB III-as gárda ajtaján.

Molnár Zoltán feljebb lépett egy szintet Fotó: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

A gyöngyösi öltözőt a télen eddig kilenc labdarúgó hagyta el, és teljes csere történt a szakmai stábban. Varga Attila vezetőedző, Török János asszisztens edző és Éles Viktor kapusedző mellett Lukács György technikai vezető is távozott. Helyükre Simonon és Molnáron kívül Labancz Róbert érkezett, utóbbi tréner visszatérőként a hálóőrökkel foglalkozik.

– Nekem az edzésvezetésben és a fiatalok beépítésében szánt feladatot Simon Antal. A felnőttek és az utánpótlás közötti kapocs szerepkörrel a tapasztalatszerzésre most megadatott a lehetőség. Bízom benne, hogy ez majd eredményességgel is párosul – zárta szavait Molnár Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában