LABDARÚGÁS

2020.02.28. 19:44

Imola-Hírlap-11 Gála: élőben adjuk a Heol Sport facebook oldalon

Új győztest avatnak szombaton kora délután az Imola-Hírlap–Téli-kupa műfüves torna döntőjében, mint ahogy új díjazottakat lehet köszönteni az Imola-Hírlap-11 Gálán is.

B. Cs.

Az Imola-Hírlap–Téli-kupa helyezettjeinek díjai Fotó: Lénárt Márton

Az Energia SC csapatának esélyeit növelheti a Gyöngyösi AK elleni döntőben, hogy az NB III-as zöld-fehérek az egri torna fináléjának időpontjában felkészülési mérkőzésen fogadják a DEAC gárdáját. Simon Antal vezetőedző kettébontott keretének egyik fele játszik majd az MLSZ Heves Megyei Igazgatósága által kiírt és a mai napon befejeződő sorozat aranymeccsén, másik pedig a debreceni egyetemi klub együttesével csap össze. Bárhogy is alakul azonban a találkozó végkimenetele, új győztes neve kerül a vándorserlegre, mert korábban még egyik gárda sem hódította el a trófeát. A több mint egy hónappal ezelőtt kezdődött, sorban immár az ötödik ilyen jellegű torna négy helyszínen, négy megyéből verbuválódott 32 csapatnak kínált erőpróbát

Az Imola-Hírlap–Téli-kupa helyosztóit az egri Felsővárosi Sporttelepen rendezik.

Az Imola-Hírlap–Téli-kupa helyezettjeinek díjai Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A négyes döntő programja

SZOMBAT, 10.00:

Hevestherm-Hevesi LSC–Felsőtárkány SC

V.: Varga László (Vámos, Sugár)

SZOMBAT, 12.00:

Energia SC Gyöngyös–Gyöngyösi AK

V.: dr. Lendvai Gábor (Széplaki, Derda D.)

Az Imola-Hírlap-11 Gálán ilyen plakettet kapnak a díjazottak Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei HÍrlap

A torna díjátadója szerves részét képezi az Imola-Hírlap-11 Gálának, ahol szombaton 16 órától a Heves megye legjobb labdarúgó tizenegyes szavazás győzteseit köszönthetjük. Az egri Aranysíp Étteremben rendezendő eseményt élőben lehet nézni a Heol Sport facebook oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában