LABDARÚGÁS

2020.02.25. 19:27

Imola-Hírlap–Téli-kupa: a Felsőtárkány ismételhet

A felsőtárkányiaknak az NB III-as Gyöngyösi AK csapatát kell(ene) búcsúztatni ahhoz, hogy maradjon esélyük a duplázásra, vagyis 2018 után idén is elnyerjék az Imola-Hírlap–Téli-kupa győztesét megillető serleget.

B. Cs.

A tárkányi Pelyhék (kékben) a GYAK-kal mérkőznek Fotó: Lénárt Márton

Fotó: Huszar Mark

[eadvert

Az elmúlt hétvégén rendezett negyeddöntő választ adott arra, hogy a 2020-as kiírás zárószakaszában egyedül a Felsőtárkány SC számára maradt esély arra, hogy ismét első helyezettként végezzen a gárda. Amennyiben a játékos-edzőként Montvai Tibor irányította tárkányiak kiesnek, új győztest avatnak a sorozatban.

Az elődöntő párosítása:

FELSŐTÁRKÁNY SC–GYÖNGYÖSI AK

Eger, Felsővárosi Spt., szerda, 18.00. V.: Mencsik László (Derda J., Tamasi).

A felsőtárkányi csapatban kapuscsere történt a téli holtidényben. A 30 éves Bajzát Dániel Maklárra igazolt, helyére a 18 esztendős Nagy Bence Zsolt érkezett Ózdról. A borsodi „vonal” további erősítéseként Jakab Ádám is hajdani Kohász labdarúgóként igazolt a bükkaljai gárdához úgy, hogy legutóbb Ausztriában, az Union Baumgartenberg csapatában futballozott. Szintén új szerzeménynek számít Bocsi Bence, az Eger SE-től ment, Pétervásárán nevelkedett 18 éves fiatal a bal oldalon lehet segítségére az FSC-nek.

Ahogy arról korábban már írtunk, az ellenfelet jelentő Gyöngyösi AK-nál vezetői, edzői és játékoskeretbeli csere történt. Ez azonban nem nyomta rá a bélyegét az Imola-Hírlap–Téli-kupán történt szereplésre. A trénerként Simon Antal irányította NB III-as együttes eddig mind az öt meccsén megnyerte, melyhez meggyőző gólkülönbség (21–2) párosult.

A tárkányi Pelyhék (kékben) a GYAK-kal mérkőznek Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

HEVESTRHERM-HEVESI LSC–ENERGIA SC GYÖNGYÖS

Gyöngyös, Kömlei Spt., szerda, 18.00. V.: Lucián János (Sohajda, Dajkó).

A nagyobb skalpot a gyöngyösiek ejtették a negyeddöntőben, a gyöngyöshalásziak búcsúztatása feltétlenül ebbe a kategóriába sorolható. A hevesieknek nem okozott gondot az Eger SE U19-es együttesének a legyőzése. A két gárda egymás elleni meccsén kiegyenlített küzdelemre lehet számítani.

A Magyar Labdarúgó-szövetség Heves Megyei Igazgatásának ötödik nagypályás, műfüves rendezvényén az elődöntők győztesei szombaton 12 órától Egerben, a Felsővárosi Sporttelepen mérkőznek az aranyéremért, a díszes serlegért és a kiadónk által felajánlott mezgarnitúráért. A mai két vesztes egylet ugyancsak szombaton, de 10 órától játszik a bronzéremért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában