LABDARÚGÁS

2020.02.21. 11:28

Imola-Hírlap–Téli-kupa: csatárokkal erősített csapatok

A legjobb négy közé jutásért játszanak a szombaton az Imola-Hírlap–Téli-kupa negyeddöntőjében érdekelt csapatok. Közülük három együttesnél azt néztük meg, télen milyen változások történtek a keretben.

B. Cs.

Képaláírás: Nádudvari Alex (balra) is csapatot váltott a télen Fotó: Czímer Tamás

Fotó: CZIMER TAMAS

Az Eger SE csapatával találkozó hevesieknél négy érkező és két távozó jelentette a játékosállománybeli mozgást. A kapus Éles Viktor (Gyöngyösi AK) visszatért, mint ahogy érvényes ez Sárándi Györgyre (FC Jászszentandrás) és Gacsal Bencére (Poroszló SE). A csatár Dalnoki Gábor Besenyőtelekről tette át a székhelyét Besenyei Ferenc játékos-edző gárdájához. Eközben elhagyta a HLSC-t Vernyik Dávid (Gyöngyöshalász) és Borics Levente (FC Jászberény).

A Felsőtárkánnyal mérkőző Istenmezeje SE újra a soraiban tudhatja a csatár Nagy Martint (Pétervására SE) és a kapus Zubó Norbertet (Bodon Péter FC), míg Horváth Ferenc Markazról igazolt barátaihoz, akikkel kispályán is együtt futballozik. A megyei II. osztályban szereplő csapattól Bojtos Ádám (Bélkő SE-Balaton) köszönt el, Tóth Patrik pedig súlyos térdsérülés miatt volt kénytelen befejezni pályafutását.

Az Energia SC-vel játszó gyöngyöshalásziakhoz edzőként Majzik Zoltán, játékosként Vernyik Dávid (Heves) tért vissza, de jött Nádudvari Alex (Gyöngyösi AK) és Tóth Levente (Energia SC) is. Távozóként egyedül Gácsi Alex (Vámosgyörk) neve említhető.

Képaláírás: Nádudvari Alex (balra) is csapatot váltott a télen Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A negyeddöntő programja

SZOMBAT

Hatvan, Népkerti spt.

10.30: Hevestherm-Hevesi LSC–Eger SE

Eger, Felsővárosi spt.:

11.00: Felsőtárkány–Istenmezeje

13.00: Borsodnádasd–Gyöngyösi AK

Gyöngyös, Kömlei spt.:

11.00: Gyöngyöshalász–Energia SC Gyöngyös

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában