LABDARÚGÁS

2020.02.09. 19:46

Markazon új edzővel kezdik a szezont

A Gyöngyösi AK kötelékében tevékenykedő tréner vette át a megyei II. osztályú együttest.

B. Cs.

Ecsegi Zoltán a gyöngyösi női szakágban is érdekelt edzőként

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

Játékosként és vezetőségi tagként marad Szabó Zsolt a Markaz FC-nél, ám edzőként már nem vállalja tovább a gárda irányítását. Ebből következően a játékos-edzői kettős szerepkörnek vége szakadt a megyei II. osztályban 8. helyen álló gárdánál. A 41 éves szakvezető helyét edzőként Ecsegi Zoltán veszi át.

Ecsegi Zoltán a gyöngyösi női szakágban is érdekelt edzőként
Fotó: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

– Csak az elismerés hangján szólhatok Szabó Zsolt munkájáról – fogalmazott a Markaz FC vezetőségi tagja, Hatalyák Zoltán. – Az elmúlt öt évben végzett odaadó tevékenységéért maximális köszönet jár neki. Megértjük, hogy kissé elfáradt, és több időt akad a családjának szentelni. Érdemei elismerése mellett labdarúgóként és az elnökségben továbbra is számítunk rá.

A markaziaknak nem sok idejük maradt az utódkeresésre, gyorsan léptek és Ecsegi Zoltán személyében már be is mutatták Szabó utódját a kispadon. Az érkező szakember a Gyöngyösi AK női csapatának edzője, az őszi idény elején pedig a Vámosgyörki SE megyei II-es együttesét vezényelte.

A megyei II. osztály állása

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában