LABDARÚGÁS

2020.03.07. 20:13

Maklári és besenyőtelki bravúrpont

Sem az éllovas, sem közvetlen üldözője nem tudott győzni a megyei I. osztályú bajnokság 14. fordulójának szombati játéknapján.

Heol Sport

A Lőrinci VSC vendégeként a maklári Palágyi Milán (9) és Kovács Zoltán is nagyon kitett magáért Fotó: Albert Péter

LŐRINCI–MAKLÁR SE 0–0

Hatvan, műfű. 40 néző. V.: Dajkó Tamás (Lucián, Gergely).

LŐRINCI: Gedei – Kotka, Héder, Székesi, Mészáros D. (Szanku, 65.), Uj, Ágói, Tatár (Bartók P., 82.), Gulyka, Tóth P., Híves. Edző: Bódis Barna.

MAKLÁR: Ardai – Noszek, Ötvös, Kovács Z., Besenyei R., Palágyi (Kovács Z., 90.), Szilágyi B. (Szeles, 77.), Baji P., Hegedűs N., Utasi (Vaszilkó, 94.), Jónási. Edző: Szabó András.

JÓK: senki, ill. az egész vendégcsapat.

BÓDIS BARNA: – A történelem ismétli önmagát, egy évvel ezelőtt ugyanezen a pályán hasonló játékvezetői felfogással végig úgy éreztem, hogy a hazai pálya helyett hátrányban voltunk.

KOVÁCS ZOLTÁN, a makláriak csapatkapitánya: – Küzdelmes mérkőzésen pariban voltunk az éllovassal, de sajnos a végén a meccslabda kimaradt. Isten éltessen, Sziszi! Várjuk vissza a sérülteket és a betegeket!

A Lőrinci VSC vendégeként a maklári Palágyi Milán (9) és Kovács Zoltán is nagyon kitett magáért Fotó: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

HEVESTHERM-HEVESI LSC–HERÉD 4–1 (2–0)

Heves, 80 néző. V.: Kasza Dénes (Várallyay, Orosz).

HEVES: Éles – Fejes, Váradi, Somodi (Csőke, 46.), Szabó G., Besenyei F., Ádám, Vágó (Berecz, 91.), Balázs L., Dalnoki, Sárándi Gy. (Pusoma P., 68.). Játékos-edző: Besenyei Ferenc.

HERÉD: Andrejev – Oldal (Fótos, 46.), Zsámboki, Szegedi, Tóth M., Ivony Ö. (Herpai, 46.), Szabó B., Balla, Tóth D., Holtner, Tari Sz. Edző: Molnár Zoltán.

GÓL: Balázs L. (11., 25.), Sárándi Gy. (64.), Pusoma P. (86.), ill. Szabó B. (68.).

JÓK: Balázs L., Sárándi Gy., Dalnoki, Éles, ill. Szegedi, Tari Sz., Szabó B.

BESENYEI FERENC: – Amit elterveztünk, azt nagyrészt meg tudtuk valósítani. A helyzetkihasználásunkkal akadtak gondok, de ez a győzelmet nem befolyásolta. Sok sikert a vendégeknek, és Molnár Zoltán edzőnek!

MOLNÁR ZOLTÁN: – Gratulálok Heves csapatának! A mai mérkőzésen a futball elemeiben jobbnak bizonyultak. Végig futottunk az eredmény után, ami végül nem jobban, hanem rosszabbul alakult. Ezt a meccset letudtuk, a következő mérkőzésre és a javításra készülünk.

 

BESENYŐTELEK SC-ERŐSS ÚT–EGERSZALÓK 1–1 (1–1)

Besenyőtelek, 80 néző. V.: Varga László (Pádár, Király).

BESENYŐTELEK: Bukta – Molnár A. (Radócz, 71.), Hajdu, Penti (Pálfalvi, 65.), Nagy G., Kaló, Maksó, Szabó M., Molnár A., Molnár T., Vámosi (Nováki M., 87.). Edző: Nagy Endre.

EGERSZALÓK: Varsányi – Nagy G. (Lezsák, 65.), Sramkó, Busai, Lippai, Ficzere, Varga L., Nagy P., Szabó V., Kaszás, Czető. Edző: Sivák Sándor.

GÓL: Vámosi (76.), ill. Nagy P. (29.).

JÓK: Bukta (a mezőny legjobbja) és az egész hazai csapat, ill. Ficzere, Nagy P.

ERŐSS RÓBERT, a besenyőiek technikai vezetője, főszponzora: – A pálya talajához képest igazságos eredmény született, ezért gratuláció jár mindkét csapatnak. A döntetlen a mostani helyzetünkben győzelemmel ér fel. Sok sikert kívánok az egerszalókiaknak céljaik eléréséhez!

SIVÁK SÁNDOR: – 1–0-s vezetésnél három meccslabdánk volt, hogy megnyerjük a mérkőzést, de mivel ezek kimaradtak, a futball megbüntetett bennünket.

MARSHALL-ASE–ENERGIA SC GYÖNGYÖS 3–2 (0–1)

Mezőkövesd, műfű. 50 néző. V.: Rozsnaki Gábor (Derda J., Forgó).

ASE: Bollók – Trungel, Danó (Marticsek, 92.), Nagy J., Madarassy, Nagy L. (Megyeri, 60.), Bárdos (Gulya, 75.), Nagy V., Szabó L. (Hermann, 91.), Esztergomi , Nyikes. Edző: Szabó László.

ENERGIA: Iváncsik – Rafael, Sári, Pilinyi, Czéh, Péntek (Gedei, 75.), Balogh M. (Izsvák, 83.), Antal (Gulyás K., 66.), Marosi (Sárándi M., 83.), Timon (Kanalas, 83.), Sándor. Edző: Nagy Gábor.

GÓL: Danó (48., 51.), Nagy V. (84.), ill. Sári (22.), Sándor (75.).

JÓK: az egész hazai csapat, ill. Sári, Rafael.

SZABÓ LÁSZLÓ: – Az első félidőben nagyon rossz felfogásban játszottunk, viszont a második játékrészben gyorsan a magunk javára tudtuk fordítani a mérkőzést és a gólokon kívül még volt pár lehetőségünk gólszerzésre. A győzelmünk nem forgott veszélyben.

NAGY GÁBOR: – Gratulálok az andornaktályaiak győzelméhez, de remélem, nem sértődnek meg akkor, ha azt mondom, ezt a mérkőzést nem ők nyerték meg, hanem mi veszítettük el.

BÉLKŐ SE-BÉLAPÁT–PÉTERVÁSÁRA 0–2 (0–2)

Recsk, műfű. 50 néző. V.: Török Mihály (Nováki R., Szigetvári Zs.).

BÉLAPÁT: Bakó – Molnár G., Szeruha D., Beliczki, Harkály (Holló, 75.), Bársony, Bocsi, Boros, Szövérfi (Fónagy, 77.), Vona., Konkoly. Edző: Horváth Tamás.

PÉTERVÁSÁRA: Puporka – Szilágyi Á., Sándor, Érsek M., Szőllősi T. (Ökrös, 75.), Sulcz, Oláh F., Hegedűs, Novák J. (Sasvári, 84.), Tóth M., Nyerges. Edző: Csatlós Tamás.

GÓL: Sulcz (33.), Novák J. (37.).

JÓK: Bakó, Beliczki, Boros, Bársony, Harkály, ill. Hegedűs, Szilágyi, Nyerges, Sulcz, Novák J.

HORVÁTH TAMÁS: – Bizakodtunk a sikeres rajtban, de a rutintalanságunk miatt két pontrúgásból szerzett vendégelőnyt négy helyzetből sem tudtunk realizálni. Gratulálok az ellenfélnek és a fegyelmezett, lelkes 19,5 év átlag életkorú fiatal bélapáti csapatunknak is.

CSATLÓS TAMÁS: – Gratulálok a csapatnak a jó bajnoki rajthoz! Sok helyzetet dolgoztunk ki, amelyek közül csak kettő tudtunk értékesíteni. A jövőben a helyzeteknél jobban kell figyelni, a védekezésünk rendben volt, a hazaiaknak nem volt sok lehetőségük. Gratulálok a hazai csapatnak!

A Gyöngyöshalász–Felsőtárkány mérkőzést a pálya alkalmatlansága miatt elhalasztották.

VASÁRNAP, 14.30:

Füzesabony–Berg System-Eger SE II. (Besenyőtelken)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában