VÍZILABDA

2020.04.09. 17:05

A ZF-Eger vezetőedzője visszatér korábbi klubjához

Hét év múltán távozik a szakember a megyeszékhelyi egylettől.

B. Cs.

Dabrowski Norbert újra a fővárosban dolgozik majd Fotó: Lénárt Márton

Július elsejétől a BVSC szakmai igazgatójaként tevékenykedik Dabrowski Norbert. A ZF-Eger OB I-es férficsapatának eddigi vezetőedzője visszatért korábbi klubjához.

– Fő feladatom az utánpótlásedzők irányítása, illetve egy rendszer kiépítése, megszervezése lesz – mondta a szakember a BVSC vízilabda-szakosztályának honlapján. A tréner emlékeztetett rá, hogy a fővárosi klub eddig is a saját utánpótlására támaszkodott. Jelezte, a vezetőség igénye és az ő elképzelése is az, hogy ezt még magasabb szintre emeljék.

Dabrowski Norbert újra a fővárosban dolgozik majd Fotó: Lénárt Márton

Dabrowski Norbert a BVSC-ben nevelkedett, 1985-ben a fővárosi klubban kezdett vízilabdázni, egészen 2004-ig szerepelt a zuglói együttesben, majd elment egy évre Egerbe. Később szintén a BVSC-nél volt edző 2013-ig, amikor ismét Egerbe távozott.

A megyeszékhelyi egylet honlapján egyelőre nem szerepel információ a szakvezető távozásáról, ahogy a várható utód kilétéről sem.

Portálunk információ szerint olyan szakember váltja Dabrowskit, aki előzőleg már irányította a ZF-Eger csapatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában