LABDARÚGÁS

2020.05.06. 16:29

Az Eger SE II-nél már edzőmeccsekről egyeztetnek

A Berg System-Eger SE II. játékos-edzője sajnálja, hogy nem derülhet ki, milyen eredményt értek volna el nagyon motivált fiataljaikkal a tavaszi szezonban.

B. Cs.

Szabó Béla (balról a második) és társai egyelőre civilben várják folytatást Fotó: Lénárt Márton

Fotó: Huszar Mark

– Az nem lehet jó, ha nem lehet focizni, de szerintem senkit sem ért meglepetés a döntéssel kapcsolatban – véleményezte a Berg System-Eger SE II. játékos-edzője, Szabó Béla az MLSZ bajnokságot lezáró hétfői döntését.

– Ebben a helyzetben talán nincs is igazán jó döntés, ami mindenkinek megfelelne. Részünkről arról szólt volna a tavaszi szezon, hogy minél több fiatalnak tudjunk játéklehetőséget adni az U19-es vagy akár az U17-es korosztályból amellett, hogy kiharcoljuk a bentmaradást és élvezni is tudjuk a játékot. Sajnálom, hogy nem derülhet ki, milyen eredményt értünk volna el nagyon motivált fiataljainkkal a tavaszi szezonban – árulta el Szabó Béla.

Szabó Béla (balról a második) és társai egyelőre civilben várják folytatást Fotó: Lénárt Márton

A szakember elmondta, hogy talán már a héten újra elkezdhetik az edzéseket, ami nagy örömet okoz mindenkinek. A részéről ez azt jelenti, hogy kötetlen baráti focival szeretné ünnepelni, hogy újra pályára léphetnek.

– A komolyabb munkának ezen a szinten és jelenleg nem látom értelmét. Edzőmeccsek tekintetében viszont történt már egyeztetés a novaji és a maklári csapat méltán neves mestereivel, és biztos vagyok benne, hogy találunk megoldást a velük való közös játékra – vetítette előre Szabó Béla.

Így zárult a 2019/20-as megyei I. osztály

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában