TEQBALL

2020.07.22. 07:08

Az egri teqball képviselői Budapesten mérettek meg

Az Egri Teqball Akadémia két párossal képviseltette magát Budapesten rendezett országos amatőr párosversenyen, ahol 17 duó lépett asztalhoz.

B. Cs.

Nagy Zoltán megint sokat tanult

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

A Nagy Zoltán, Madarasi Máté kettős legjobb csoportharmadikként továbbjutott a legjobb nyolc köze, ott viszont ismét összekerült a csoportelső Janicsek Zsanett, Szegedi Zalán párossal.

Nagy Zoltán megint sokat tanult Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

– A csoportmeccsen 12–3-ra maradtunk alul, a középdöntőben viszont javulást láthattunk, a Phoenix Teqball Academy játékosai ellen szorosabb szettekben (7–12, 8–12) kaptunk ki – mondta Nagy Zoltán. – Ismét nehéz és színvonalas tornán mérhettük fel tudásunkat, ahol végig kifejezetten jó hangulat uralkodott. Minden csapat buzdította a társait és ellenfeleit, hogy hozzák ki magukból a legtöbbet. Rendkívüki élményt jelent egy ilyen tornán részt venni.

A Borosi Dorina, Jacsmanik Attila kettős szoros mérkőzéseket követően nem jutott tovább a csoportjából, ezzel együtt győzelmet is elkönyvelhettek a duó tagjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában