KISPÁLYÁS FOCI

2020.07.14. 14:29

Gyöngyösön új vezetés a kispályás szövetség élén

Új elnököt és elnökséget választott a Gyöngyös Városi Kispályás Labdarúgó Szövetség (GYVKLSZ). A szervezet első emberként Molnár Ferenc kapott bizalmat azok után, hogy a négy ciklust maga mögött tudó Kovács Róbert nem jelöltette magát.

B. Cs.

A soron következő idény mezőnye 51 csapatból áll Fotó: Belkovics Krisztián

Ötszázhúsz mérkőzésen 143 gólt szerzett a 2001 és a 2019 közötti időszakban Kovács Róbert. Az Erőmű 57 éves játékosa neve mellett szerepelnek az iménti adatok, köszönhetően a GYVKLSZ honlapjának. A kispalya.hu weboldal Kovács elnöki elődje, Oczella László munkáját dicséri, aki egyebek mellett a Magyar Labdarúgó-szövetség és a Magyar Kézilabda-szövetség hivatalos oldalának fejlesztőjeként is jelentős szerepet tölt be. Ez utóbbi, mármint a fontos pozíció és az ezzel együtt járó temérdek feladat Kovács Róbertnek is osztályrészül jutott. Mert a miközben a szórakozást részt a futball tette ki, addig a munka dandárja szövetségi vezetőként várt rá egy olyan kiépített és jól működő rendszerben, amelyet Oczella alapozott meg. Noha Gyöngyösön sem ragyog már régi fényében a kispályás fociélet, megyénkben még mindig vezetőszerepet tölt be. Új lendületet adva ezt a vonalat kell majd erősíteni a Molnár Ferenc vezette új grémiumnak, amelyben – Király Sándor és Belkovics Béla távozása után – Bezzegh Attila, Juhász Krisztián, Kozma Zsolt, Sike Zoltán, Tóth Attila és Tóth Zoltán tehet sokat a sportágért. Ahogy az elnökség tagjainak, úgy a további tisztségviselőknek a megbízatása is a 2020. július 8. és 2025. június 30. közötti időszakra vonatkozik.

A soron következő idény mezőnye 51 csapatból áll Fotó: Belkovics Krisztián

A közgyűlésen megválasztott további aktívák névsora. Fegyelmi Bizottság: Kozma Zsolt (elnök), Salga Gabriella, dr. Szabó Péter. Fellebbviteli Bizottság: dr. Gubala Ádám (elnök), Tóth Csaba, Belkovics Béla. Felügyelő Bizottság: dr. Bujdosó Zoltán (elnök), Imricsik Attila, Sztankó Zoltán. Versenybizottság: dr. Varga Zsolt (elnök), Szabó Imre, Rajki Ferenc.

A következő idény pontvadászatára 33 (köztük két új) csapat adta le nevezését, míg az öregfiúk mezőnyébe 18 gárda jelentkezett. A felnőtteknél az 1. osztályban tíz, a 2. osztályban tizenkettő, a 3. osztályban tizenegy társulat játszik egymással. Valamennyi osztályban egy idényes bajnokságot tartanak, azaz minden csapat egyszer mérkőzik valamennyi ellenfelével. Az öregfiúk 1. osztályban tíz, a 2. osztályban nyolc csapat verseng.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában