LABDARÚGÁS

2020.08.10. 13:27

Az apciak örülnek a fentebb lépésnek

A Markaz FC visszalépését követően az Apci TE csapata előtt nyílt meg az út, hogy szerepeljen a 2020/2021-es megyei II. osztályú bajnokságban.

B. Cs.

Az ATE gárdája a megyei II. osztályban indulhat Fotó: Apci TE

A megyei versenybizottság (vb) a markaziak bejelentése után kizárta a gárdát, majd a fellebbviteli bizottság – megegyezően a vb felkérésével – az ATE gárdájával töltötte fel tizenhatra a másodosztály mezőnyét.

Az ATE gárdája a megyei II. osztályban indulhat Fotó: Apci TE

– A 2019/2020-as bajnokság lezárását követően nagy reményeket fűztünk ahhoz, hogy ősszel a megyei II. osztályban indulhatunk – mondta a Hírlapnak az apciak edzője, Fodor László. – Sajnos ez az első lépcsőben nem sikerült, és egészen így volt a múlt hétig. Akkor hívtak bennünket, hogy vállaljuk-e a megméretést, ugyanis a Markaz FC visszalépett. Előtte nehéz volt a fiúkat maradásra bírni, de biztattuk őket, várjuk meg augusztus tizenötödikét, hátha számunkra kedvező módon változik a helyzet. Nagyon köszönjük az ATE elnökének, Kása Arnoldnak, hogy minden követ megmozgatott annak érdekében a megyei II. osztályban szerepelhessünk. Várjuk a hétvégi nyitó fordulót, és gőzerővel dolgozunk azon, hogy megmutassuk, nem érdemtelenül, epizódistaként indultunk el, ugyanis komoly céljaink vannak.

Az apciak a 2019/2020-as megyei III. osztályú pontvadászat Nyugati csoportjában az első helyen fejezték be az őszi idényt úgy, hogy kilenc mérkőzésen nyolc győzelmet arattal és egy döntetlent értek el. Tavasszal a koronavírus-járvány ebben az osztályban már nem rendeztek összecsapásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában