SPORTELISMERÉS

2020.09.21. 20:16

Az Egri Városi Sportiskola igazgatója a Diáksportért díjat kapta

A vezető 2006 óta irányítja az ország egyik legsikeresebb sportiskoláját.

Heol Sport

Kovács Géza munkáját az MDSZ is elismerte

Forrás: Egri Városi Sportiskola

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) budapesti küldött közgyűlésén a Diáksportért kitüntetésben részesült az Egri Városi Sportiskola igazgatója, Kovács Géza.

A szabadtéren, maszk viselése mellett tartott eseményen a díjat az MDSZ elnöke, Balogh Gábor és az MDSZ alelnöke, Tóth Zoltán adta át az egri sportvezetőnek. Kovács Géza 2006 óta irányítja az ország egyik legsikeresebb sportiskoláját, ahol 11 szakosztályban 500 gyerek sportol.

Kovács Géza munkáját az MDSZ is elismerte Fotó: Egri Városi Sportiskola

A sportiskolai mozgalomban és a diákolimpiai versenyek rendezésének segítésében is rendkívül aktív igazgató 2012 és 2018 között a Sportiskolák Országos Szövetségének elnöki posztját is betöltötte. Jelenleg a Magyar Olimpiai Bizottság Sportegyesületi bizottságának tagja.

A díjátadáson részt vett az MDSZ elnökségi tagja, a a Heves Megyei Diák-és Szabadidősport Egyesület korábbi elnöke, Bíró Csaba, valamint a Heves Megyei Diák-és Szabadidősport Egyesület titkára, Tóth Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában