KOSÁRLABDA

2020.11.02. 15:28

Karanténba vonultak az egri kosarasok

Az EKE-Eger-KOK férfi csapata előbb kikapott Békésen, majd hazatérve a gárda edzője rosszul érezte magát és elővigyázatosságból az együttes tagjai is tíznapos házi karanténba vonultak.

Fenyves Balázs

Váczi Pétert csapata is követte Fotó: Lénárt Márton

Az NB I/B-s férfi bajnokság Zöld-csoportjának 6. fordulójában:

BÉKÉS SZSK–EKE-EGER-KOK

100–79 (30–15, 26–22, 25–22, 19–20)

Békés. V.: Radnóti, Reisz, Drenyovszki.

EKE: Illés B. 4, Szabó M. 12/6, Pomázi 9/9, Ungi 9/3, Szicsák 18. Cs.: Máté 7/3, Csomor 13/7, Mondi 5/3, Kenéz 2, Kátai. Edző: Váczi Péter.

Váczi Pétert csapata is követte Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

Az egy héttel korábban, a Hódmezővásárhely elleni hazai bajnoki mérkőzés első negyedében kiállított Váczi Péter nem ülhetett a vendégek kispadjára. Az edző hiányát megérezték az egriek, akiknek nem maradt esély még csak a szoros végjátékra sem. Így hatból hat vereségnél áll az EKE, amely vasárnap a Pápát látta volna vendégül, de a meccs elmarad.

Történt ugyanis, hogy Váczi mester vasárnap hajnalban rosszul érezte magát, lázra és fejfájásra panaszkodott, és kikérte a tesztet háziorvosától. Az elővigyázatosságot szem előtt tartva, a csapat tagjai is tíznapos házi karanténba vonultak. Amint letelik a tíz nap, és az együttes játékosai ezidő alatt nem tapasztalnak rosszullétet, vagy koronavírusra jellemző tünetet, úgy visszatérhetnek a hétköznapi életükhöz, vagyis edzhetnek és meccselhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában