LABDARÚGÁS

2020.12.10. 10:40

A Bodon FC-nél az aranyak mellett mosolyokat szeretnének gyűjteni

Tévés szerződés-hosszabbítás, jelmondat-váltás és létesítményfejlesztés is szerepel a Bodon FC életében, illetve a közeli jövőt jelentő terveiben.

B. Cs.

Bodon Péter nagypályán, futsalban, strandfociban és futásban is képviseli lubja színeit Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

A TV2 Media Csoport Zrt.-vel újabb egyéves szerződést hosszabbított a Bodon FC. A Spíler1 és a Spíler2 csatornán 2019. októberétől látható műsor 2021-től hetente új részekkel jelentkezik.

– Megérett a változás, az eddigi jelmondatot vagyis „A Bodon FC, egy klub élete” ideje lecserélni, ezért a jövőben „A Bodon FC nemcsak rólunk szól” szlogent használjuk – jelentette ki a Bodon FC elnöke, Bodon Péter. – Jómagam nem vagyok igazából médiaszemélyiség, nem szeretek szerepelni és még sokat kell tanulnom a kommunikáció terén. Viszont tudom, hogy a média nagyon fontos a mai világban, eszköz ahhoz, hogy üzeneteinket minél több emberhez eljuttassuk.

A műsorban szeretnénk megszólaltatni a környezetemben működő egyesületeket, és azon személyeket, akik sport nélkül el sem tudják képzelni a mindennapjaikat. Ez leginkább a Heves megyei klubokra vonatkozik. Az üzenet mindenki számára azonos: adni mindig jó. Az, hogy vidámságot és örömet szerezzünk másoknak, adjunk erőt, hogy elérjék céljaikat. Ebben a törekvésben és munkában több magyar híresség és külföldi világsztár lesz majd a segítségünkre.

Bodon Péter és aki kérdez, az Kovács Kinga, a Bodon FC játékosa Fotó: BFC

A 2009-ben pétervásárai székhellyel alapított klub jelenleg mintegy 500 tagot számlál. Nagypályás labdarúgásban, futsalban és strandfociban 21 csapat működtetnek, de futó szakosztállyal is rendelkeznek.

– A jövőben nemcsak a tévéműsor változik, hanem a Bodon FC egyesületi élete is – folytatta a vezető. – A következő három évben elkészül saját sportlétesítményünk, ahol a nagypályák mellett futsal és fedett strandlabdarúgó pálya várja a futballistákat, továbbá rehabilitációs központot alakítunk ki a gyógyulni vágyóknak. Ezek a fejlesztések új munkahelyeket teremtenek, ahol remélem, minél több olyan fiatal dolgozik majd, akik kötődnek a Bodon FC-hez.

A pontos helyszínről hivatalos döntés a jövő év elejére várható, annyit azonban tudni lehet, nem szűkebb hazánkban lesz a beruházás. A BFC-nél a rászoruló, nehéz helyzetben lévő gyermekek megsegítését helyezik előtérbe.

Bodon Péter (a labdával) nagypályán, futsalban, strandfociban és futásban is képviseli klubja színeit Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Aranyérmek helyett elsősorban mosolyokat szeretnénk gyűjtögetni, ám, ha a kettő együtt sikerül, akkor leszünk igazán boldogok – fogalmazott Bodon Péter, majd kérdésünkre elmondta, hogy a pétervásárai Bocsi Attila Sporttelepen zajlik a nagyméretű műfüves pálya építése, az átadás tervezett időpontja 2021. júniusa. – A késlekedés oka az önerő hiányából fakad, azonban az MLSZ Heves Megyei Igazgatóságnak köszönhetően pályázati pénzből sikerül megvalósítani a tervet, és megépül a játéktér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában