ÖKÖLVÍVÁS

2020.12.18. 18:55

Erdei és Balzsay is segít a felsőtárkányi edzőnek

Hazatért felsőtárkányi otthonába Bóta József felsőtárkányi edző. Stefa bácsi bal lábát amputálták, emiatt mozgási lehetőségei jelentősen megváltoztak. A gyógykezelés segítsége, a rehabilitáció támogatása nagyon sok embert megmozdított.

B. Cs.

Dorkó Péter és Erdei Zsolt Fotó: MW

– Amikor megláttam a felsőtárkányi templomtornyot, már tudtam, hogy jó helyen vagyok. Többet ér nekem a tárkányi levegő, mint bármi más – mondta a 66 éves Bóta József.Az otthonában felkeresett tréner rendkívül hálás minden helyi lakosnak, aki segítőkezet nyújtott felé, de azoknak is nagyon köszöni a bátorító szavakat és a felajánlásokat, akik a megye más pontjáról, vagy éppen külföldről küldtek neki adományt. A műtét, majd az azt követő kórházi kezelést követően 152 nap telt el, hogy újra saját házában legyen Stefa bácsi, és üdvözölhesse hűséges kutyáját, Ronit.

Az Énekes Zsolt kezdeményezésre elindított mez-licit előbb a Détári Lajos által dedikált trikóra ért cél, majd az Újpest FC labdarúgói által aláírt mezt lehetett megvásárolni. Ahogy a magyar válogatott felsője, úgy a lila-fehér póló is Bóta József hajdani tanítványa, az Egyesült Államokba élő Boros Gergő birtokába került. A legújabb felajánlást Dorkó Péter egri ökölvívó edző tette. A tárkányi Két Diófa Vendégház tulajdonosa két honi ökölvívó kiválóság, Erdei Zsolt és Balzsay Károly által dedikált bokszkesztyűt bocsájtotta rendelkezésre. Licitálni Énekes Zsolt közösségi oldalán lehet.

Dorkó Péter és Erdei Zsolt Fotó: MW

 

Dorkó Péter és Balzsay Károly Fotó: MW

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában