HARCMŰVÉSZET

2021.03.12. 20:10

Két arany az ifjú rózsaszentmártoni harcosnak

A rózsaszentmártoni Kőrösi-Báti Bálint négy év aktív edzés után magáénak tudhatja a Grappling kétszeres magyar bajnoka címet.

Heol Sport

Forrás: KOKO Fight Club

A hatvani Koko Fight Club tagja a brazil jiu jitsu kategóriában volt eredményes a Magyar Grappling Szövetség idei első országos, egyben korosztályos magyar bajnoki címekről döntő budapesti versenyén. A világjárvány okozta nehézségek ellenére az igazolt sportolók rendszeresen, csaknem a megszokott rend szerint edzhetnek, ám versenykörülmények között utoljára egy éve volt alkalmuk összemérni tudásukat az ifjú harcosoknak.

Kőrösi-Báti Bálint és edzője, Skáfár Bence Fotó: KFC

Bálintnak ez a második ilyen jellegű megmérettetése volt, s bár hosszú kihagyás után, de ezúttal is magabiztosan helytállt, két kategóriában próbára téve magát. A tavalyi ezüst- és bronzérem után idén Gi és NoGi kategóriában a dobogó legmagasabb fokára állhatott, miután valamennyi meccsét megnyerte.

A Koko Figth Club edzője, Skáfár Bence kimagasló tudásával és a sport iránt való mély elköteleződésével kiváló úton vezényli csapatát. A klub edzései a járványügyi veszélyhelyzet feloldásával ismét a bárki számára látogathatók lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában